analizleri sadece voborsa forumunda yapıyorum ... hepsinin toplu olarak burada arşiv niteliğinde kalması için bu dopiği açtım ... tüm patronlara cümleten hörmetler ..
analizleri sadece voborsa forumunda yapıyorum ... hepsinin toplu olarak burada arşiv niteliğinde kalması için bu dopiği açtım ... tüm patronlara cümleten hörmetler ..
2013,00
temmuz 2011 de yapılan sp analizi ... büyük 3 , a ve b etiketleri neelye ait . c sayımı projeksyon ve time limitler bana ait ...
![]()
2013,00
hünkarum yeni topic yapmışşın...teprik ederiimm..![]()
iznin olursa hafif ortodox bi kavramla üfürüklenmiş bi graf (TOM EMMİ günnük) yapıştırayım...
tekrardan teprik ederim...
alttaki indik (rsi) bi divircins yapar deyim ki alt ganal gırıldımı var ya tabanlar popoya değecek şekilde en yakın sığınaklara...
not: ayuya ot uzatmayınız..sinir yapiirrr
![]()
COMANDANTE
Patron, hayırlı olsun yeni topic.Öbür tarafı karıştırdık, kusura bakmaTakipteyim..
uuuuuuuwwww
Dopik hayurlu olsun Zelçuklum.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
amanınnn..sazan başgan gelmiş..yemleri salın serpmeleri serpin...analiz almadan brahmayın yiğitler...sazan başgan bi analiz alsak iyiydi
BANGA mühim
GEÇMİŞ ANALİZLER PART 1 (GÜNLÜK GRAFLAR )
son olarak ...15 mayısta naçizane ... kalıbın tamamlandığını e dalgasının bitmiş olabileciğini yazmışım ... 17 mayıs u-30 un en yükseği olarak tarihe geçmiş. .. sonrası malum ...
burada şu önemli .. bu son düşüş en major etiketlerde 2007 tepesinden başlayan dev bir üçgenin e dalgasıdır ... çöküş senaryolarına katılmıyorum ... aksine u-30 un bu düzeltmeden sonra yoluna devam edeceğini düşünüyorum ... tabiki kesinlik hiç bir zaman olamaz ... geleceği Allahtan başkası bilemez ... .... yatırım tavsiyesi değildir. olamaz ...cümleten hörmetler ..
2013,00
Çok Uzman
2013,00
Başgan,
89000 ları gördük en düşük..Grafta "e" için daha aşşa yolu var (80xxx ler) diyebilirmiyik (hemen değil tabe..makul süre)
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri