Bi kahve alayım geliyorum patronaj![]()
Bi kahve alayım geliyorum patronaj![]()
Bana diyo kendi yokcık cık cık
2012 Ocak ayından itibaren aylık dolar bazlı garfiği takibe almaya başlamıştım, o zamandan bu zamana sırasıyla grafları aşağıya veriyorum.En son güncel halide en alttakdir.
Son grafı iyice renklendirdim neşeli graf olsun ve çızıklarla işaretler aslında hepsinin bir anlamı var.
Gelinen son durumda 4,3 cent seviyeleri önemlidir, aşağıda yükselen destek kırmızı çizgi, yukarda direnç ve sıkışma bölgesi, hangisi kırılırsa dikkat olunması gerketiğini hatırlatmakta, sarı bandın üstünden altına doğru bir hareket 4,3 centin altında kalınmaya devam edilmesiyle mümkün görünüyor, sarı bandın kırılması bugüne kadar hep önemli olaylar neticesinde olmuştu, bunu ilk grafta 5 madde halinde ele almıştım, bakalım gelişmeler henüz taze, herşey olabilir.
Henüz 4,3 cent civarındayız, Fakat HAZİRAN ayına girildiği gibi aşağıdaki indiğin 4,3 cent seviyelerine geldiğinde tehlikeli bi şekilde kesişme yapması son derece anlamlı, Haziran ve temmuz takip edilmesi gereken aylar oldu, dolar bazlı aylık grafın bu hale gelmesinde Dolar/TL ninde yükselmesinin payı olduğu unutulmamalı ve dikkate alınmalı diyyorum.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Hacılar uzun oldu azcık sizler durumun en farkında olan topiğsinizde yinede buraya göndermeden edemedim, takipteyim yahu![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
e: Oraları göreceğiz (graftaki e yereleri)
Major: Bu görece uzun vadeli sayımdır
Majör e= Oraları göreceksek bile, sayım majör olduğundan arada devasa tepkiler in çıklar olabilir. e senaryosuna yeni gelin gibi yapışma..alabilirler anahtarını..minör de trade le vuruş, majorde yönün e oldun diyor patron..
doğru mu anlamışım selçuklu the king...
BANGA mühim
yalnız bi sayımım vardı hacılar kaybolmuş.. uvli haftalık sayımdı .. .. resmi yüklemiştim ... ... şu mesajın altındaydı .. http://www.voborsa.com/forum/showpos...postcount=1644.. kaydeden oldumu acaba . veya nası bulabilirm .. ??
2013,00
Şu mu hacı,,,(yok saklamadım..ama yine de bulurum..nassi diye sorma
)..yada sor
![]()
BANGA mühim
Çok Uzman
değil patron ... o değil ... bulamadım ...
şu sayfanın en alttaki mesajda olacaktı ..
http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=399302&highlight=uvli#post399302
2013,00
Çok Uzman
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri