Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
üstad bu sp deki düşüş 4.c olamazmı
çünkü 2 yatay gerçekleşti 4 ün zigzag olması gerekiyordu ve buda zigzag hareketi değilmi
bana öyle geliyor ve
1623.xx
1594.xx de 4.c bitip 5 için yükselemezmiyiz ve burdanda 21 haziran bradleye kadar yükselip b düşüşe geçmezmiyiz
bu tr deki şimdiki 4 düşüşede uyuyor.
bradleye kadar 5 yükseleceğiz ve heryere kusursuz bir satış gelecek
ben böyle bekliyorum
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
üstad
trans ta alt boll bandına değmek üzere ve sert bir şekilde değil daha hafif düşüşler var
russel de ise dip alçaltma yok ve daha pozitif duruyor.yani küçük hisselerde büyük satış yok görünüyor
sp ve dow da ise bahsettiğim 4.c ye uyan bir hareket var
bence tr ve sp 4 düşüşteler ve 21 haziran bradleye tepe girecek gibi
tabi bu esnada sizin 13 haziran papatyayada yükselen dip yapabiliriz
bakalım nolacak
wilshire da ise rsı ne zaman 50 nin altına gelse hemen yukarı geri atıyor
kapanış 50.28
yani pazartesi bir aşağı hareket ve ardından sert yukarı gelebilir
buda sp deki 1623 veya 1594 hareketini getirebilir
yani salı çarşamba çok önemli geliyor bana
russell desteklemiyor,trans alt bola değmek üzere
wilshire da ise rsı 50 nin altına gelmek üzere
tr de ise 4 ün sonlarındayız belkide 4.c.iv ü yaptık ve son v düşüşle 4 ü bitirecez veya 84867.xx de bitti
önümüzdeki 3 gün çok önemli
iyi tatiller
Slm Sayın passat.Nerelerdesin yahu. Özlettin kendini. İnş. iş bulmuşsundur. Vesselam.
http://666kb.com/i/celw1rl9l9lqkahs0.jpg
Merhaba jelibon üstad linkteki çizimi 1 aydan fazla olmuştu çizeli şuan çizime göre 3 bitti 4 için düştük (4 yazılan noktadayız) 5 için mi yükseleceğiz son düşünceleriniz nedir? BİST için..
Tekrar ediyorum ben sp de 3 ün hiç içini saymadım hep 5 dalga dedim ona , aylar önce verdiğim papatya 13 mayısın 17 mayıs ve 21 mayıs olarak +4 ve +7 trade gününde çalıştığını defalarca yazdım, cuma günü sp orta vadede flate çıkmıştır, sat gelirse asla long yok ve bütün yükselişler satış fırsatı olur.
Bist içinde 13 mayıs 13 haziran arasında TR nin karıştığı halkın sokaklara döküldüğü asla sürpriz olmadı benim için, tekrar ediyorum 10 uncu kere bist .50,.618,.78 i geri alacaktır. 13 mayısa kadar aylardır nasıl long tutturduysam 13 mayıs + lardan beri önce acaba yükselen dip desem de olaya çabuk uyandım ve artılar tepe dedim
gerisini 3 ün içini sayanlar düşünsün.
Yoldan geldim anca gece bakarız.
13 hazirana düşüş ihtimalini 13 mayıstan sonraki papatya olduğu için asla unutmayınız. 9 trade günü sonra risksiz trade var, alçalan tepeyse short olur, dipse long olur. Dip olacaksa da yandı bist keten helva, 9 gün var daha spde.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şunu unutmayalım ben hiçbir endeks için alt boll. ya da üst boll. bakmam, ya da burada 5 yıldır tek kere endeks için boll diye bir şey yazmadım.
Boll. benim için sadece vixde geçerli. Onda da 3 al şartının sadece 1 i var, risksiz al 3 şartta. Oluşana kadar kapitilasyon olur.
Jelibon.
Eski bir yazım,
Birşey olacak dedik ne olacağını bilmeden acaba Türkiye'de yaşananlar mı?
Enazından bu yıl avrupa abd'den farklı olmadığını gösterdi, abd çok öncü idi, Avrupa yetişemiyordu, bu yıl Avrupa abdnin yaptığını yaptı, geçen yıl yapamayacak gibi duruyordu, ama abd gibi yeni zirveler geldi Avrupa da.
Fakat sorunlu olan esasen gelişmektekiler, TR hariç çok geri kaldı.
Sonuç: Bir şey olacaktı, burada oldu galiba. İyi olmadı.
Jelibon.
bist .50,.618,.78 i geri alacaktır.. Rakamlarini tam anlamadim jelibon ustad.?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri