Kırmızı ve çok şık bir balı kıyafeti giymiş fiyatın, alt bollinger banda yapışık olarak yaptığı valsi izlemeye davet ediyorum..giriş bedava
Kırmızı ve çok şık bir balı kıyafeti giymiş fiyatın, alt bollinger banda yapışık olarak yaptığı valsi izlemeye davet ediyorum..giriş bedava
BANGA mühim
a15 lik ve 60 lık boll bandaları delip geçiyor..ara ara 500 puanlık belki biraz daha fazla tepkiler olabiir..ama günlük graf gorkunç, günlük graf gaçınılmaz
BANGA mühim
haftalık graf...105.250 altında haftalık kapanış olursa..tehlikenin farkındamısınız
![]()
BANGA mühim
Teşekkürlerindne gördüğüm kadarıynan Opsiwan Kenobi foruma teşrif etmiş..Adının geçtiği destanı öne alalım
(Biz, ulan şu varlık barışından 80 milyar geelcekmiş lafı doğrumu yoksa son alıcılara mal devretmek için salınmış söylentimi diye lak lak yaparken, Opsi ceday "ben anlamam 80 milyar, simetrik ending formasyonu var, bitti bu iş" diyordu..hörmetler
BANGA mühim
tehlike dediğin nedir ki asti abi..acı çekmişim balaklarım telef edilmiş gözüm kan çanağı intikam hırsıyla yanıp tutuşuyorum...özgürlük bayrağımızı belirlemişsin asti abi tüm ayu ceday ları bayrağın altına çağırıyorum..gelecek güzel günler için .ayu marşunu söle de dinleyek...
not: şincik samsundayım hafta sonuna gada sonna ver elini trabezus..![]()
COMANDANTE
ahahahahaha...bu mu Saruman...bu kadar mı..105.250 yi savunacak gücün bile yok mu..ahahahaha
BANGA mühim
HORNY BEARlar HORNlara karşı...haha
BANGA mühim
Not artışından sonra para muslukları açılmayacak mıydı? Musluklardan ne akıyor? Vakum mu?
En az 3 HİSSE...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri