Dün gene py numara çekti ama herzaman olmaz o hareketler dün zararsız azda olsa gene artıda kapatabildim günü bugün daha güzel olur inşallah seni seviyorum py
Dün gene py numara çekti ama herzaman olmaz o hareketler dün zararsız azda olsa gene artıda kapatabildim günü bugün daha güzel olur inşallah seni seviyorum py
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
en yakın destek 109475 oraya kadar serbest düşüş
günaydın laros patros ve topiği....
BİST <110,000
Piston düştü![]()
BANGA mühim
bide şöle bişi vardı larosbaşgan
Vay**...GARAN da ayı gibi bir AYU görünüyo ya ... Formasyon OKKO (Omuz Kulak Kulak Omuz) formasyonu da olabilir (bu durumda ikinci omuz hala eksik), yada OKKK (Omuz Kulak Kulak K**dular) formasyonu olabilir (bu durumda haşırtık düşüş devam edebilir)..Hangisi olur bilemedim bak..hehe
Not: şahsen OKK formasyonunun OBO ya göre çok daha güçlü bir düşüş formasyonu olduğuna inanırım..yani o iki kulak, boynuzun kulağı geçme çabasının badem olduğunu gösterir de o açıdan..ama formasyon bu belli olmaz..bozulabilir..)
![]()
BANGA mühim
108500 bir destek var
Bildiğin doğruya birebir uymak herzaman kazandırmıştır.Belki o gün kazanamazsın ama diğer gün mutlaka katlarsın en azından zarar etmezsin
Eğer stoplanacaksa stoplanmalı,shortlacak yada longlanacaksa o an yapılmalı işte dün ve bugünkü örnekte olduğu gibi 111025 shortladık bugün 2500 puan kardayım,dün 100 puan karla kapattım.
Onun için oynanan kontrat sayısıyla aynı oranda yukarı yada aşağı dönmek lazım,bugüne kadar zarar ettiysemde ertesi gün yada bir sonraki gün mutlaka kar ettim.
Beklemek yok anında stratejiyi uygulamak lazım
Dün 111700 short
111525 flat
111650 long
111025 flat+short (son pozisyon)
111,300 den 15 short devam etmekte
gün kar realize için.106,800
stoploss 109,300
kar realize olduktaktan sonra
long için
5 lot 106,000
5 lot 106,250
5 lot 106,500 e kademeli alış yazıyoruz
50 bin sanal sistem:)
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Öncelikle şunu belirtmek isterim.
Mayıs ayı oldukça volidite dolu geçti.
Herkese kolay kazandırma fırsatı verdi.değerlendiren değerlendirdi.
104,700 den açıldı ve 116,900 lar kadar ulaştı.
kazanana bereket versin. iyi günlerde harcasın.
Haziran ayının daha zor ve tehlikeli geçmesini bekliyorum. belki kontart sonuna doğru bir fırsat daha verebilir( belli bir yönde ) Ama bu ay kolay sayılabilecek, beklentileri çok olan bir dönem değil ve size verdiklerini (tabii alabildiyseniz )geri almak için elinden geleni yapacaktır.Umarım ben yanılırım da belli bir trend içinde herkes kazanır..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sen daha neyi nereye yazacağını bilmiyorken birde işlem falan yapacağını yazıyorsun ya gerçekten komedi oldun...
Ebe dangalak salak.sana adam gibi yazdık değil mi. Efendi gibi yok illa ben kaşınıyorum dedin tamam dedik yarışma olsun sonrada seni birinci yaptık daha ne bokuna yazmak hadi yine yazdın ve boku yedin bana bıraksaydın dedim yazma artık bu konu için dedim inadına yazdın. (Kısaca arandın)
(((Forumda da bir tane delikanlı yokmuş onuda öğrendik ki ne özelden ne sözelden bu duruma yanaşamadı herkes. Zaten ne beklenebilir ki. Bu yönden sayın gnome a tekrardan tebriklerimi iletiyor sabır ve azimleri için başkaları adına da teşekkür ediyorum.)))
Her şeyi hak ettin sen lan ibne borsa senin neyine lan.
Ama şunu gösterdin bana zaten ne senin nede benim yazdıklarımın önemi varmış.
ADAM gibi iki-üç paylaşım yapalım dedik sen ve senin gibiler yüzünden bok oldu.
Artık yazmıyorum al sana yarışma kendinle salak saçma sisteminle baş başa yaz oraya buraya gerizekalı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri