Yukarıyı yiyemedi şimdi tekrar 300 puan stopladım ve shortladım hayırlısı
Yukarıyı yiyemedi şimdi tekrar 300 puan stopladım ve shortladım hayırlısı
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Benim aşağıda kriterlerimden birini bozdu şimdilik shorta devam ,bozmasaydı longda kalırdım ama uymam lazım.
60 lık 20 lik 5 lik short diyor...
ama altta 111,300 altı zor.. olursa makinada çoşar.111 altına sarkar.
haliyle kısadan 500 bulursa bile iyi ama zor.. bence bugünden yarına toplamaca.
shortçuların sat yerleri..113 olsa millet satmaz ama şimdi satabiliyor..
haftalık beklentimi yazdığımdan. onun pararlelinde hareket ederim..
stop olsa bile short açmam..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
py bazen öyle hareketler yaparki milimi milimine ben bile şaşırıyorum bazen onun yapmış olduğu hareketlere, neler düşündüğünün bir işareti oluyor benim için .
O hareketi görünce nedense beni soğutur pozisyonumdan ,öyle bir prensibe sahibimki senelerden beri birebir uyarım ama zarar ama kar ederim.
Onun için tekrar affettirmesi lazım pozisyonumu değiştirmem için o bilir yapacağı hareketi
Günaydın bol kazançlar herkese poz. şimdilik değişen bir şey yok benim shorta devam ediyorum.
Günaydın hocam, açılıştaki gap kapandı.
py iyice kafayı karıştırdı ne yapacağı konusunda kimse tahmin yürütemez ama dün bir numara yaptı benim için hatadır o ,onu düzeltene kadar long açmam ne yaparsa yapsın
günlük trade için pivot 112,000
poz long . stoploss 111,300
ilk kar realize 112,625. de edilebilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri