Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Dün kapanış son iki yüksek kapanış olan trade günlerinden 2-3 puan yukarda, 13 mayıstan kapanış yükselttikçe 13 hazirana yaklaşıyoruz.
Unutmayın tarih yanılmaz, yorum yanılır. Tarih sübjektif değildir, yorum sübjektiftir.
Burada sonuç iki olaya çıkar, birini ben tutuyorum.
Ya 13 mayıs + 3-5-7 trade günü tepe olur 13 hazirana düşer ve sonra devam eder. (dikkat 13 mayıstan uzaklaştıkça ihtimali azalıyor).
Ya da zaten 13 mayıs yükselen dibe geldi ve 13 hazirana yükselir.
Papatya sp içindir, bizzat tr tam tutacak kesin garanti diye bir şey yok ama beklenilen bir süredir olduğu gibi maks uyumdur.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yine 3 ün içinde olduğumuz ya da 5 in içinde olduğumuz sayımlar spde.
Ben baştan beri 3,4,5 yaptım grafları, ve bence 5 deyiz, alternatifi 3 ün içinde olduğumuz.
Eğer 5 deysek tepe sonuçta çok yakında ve bunu 13 haziranda alırsak kebap olur.
Jelibon.
Eğlence amaçlı, ufukta memorial day var.
27 mayısta abd de resmi tatil, haftaya kısa haftadayız.
Jelibon.
Grafta gözüktüğü üzere memorial day çevresi, sp de 3 gündür yataya yakın sıfır ama yenilenen yukarılar var, memorail day çevresi -2 trade günü yani bugün ve yarın artı, salı eksi arkasından 4 gün artı. Üstelik aysonu ay başı olumluluğuyla birleşiyor, ENAYULAR KOMADA.
Unutmayın istatistik 3 çeşit yalandan biridir ama göz önünde olsun, istatistik genelde çalışır mevsimsellik genelde çalışır çalışmadığı zamanlar da olur, bu tür her olay ay dönümü dahil ihtimalleri %50 üzerine çıkarabiliyorsa %50-50 den daha iyidir en azından.
Jelibon.
jelibon abi .. bi altın genel yorum alabilirmiyim .. dolunay pencerye girdik ...![]()
2013,00
Sağ bacağı kaldır enayu kamasutra 95 e çuf çuf çuf çuf.
jel.
25-10.
jel
full moon effect kendini belli ediyo abi ....20 lik dalgalar geliyo .. ... .... hörmetlerimi sunarım .... pernankenin full moon pencerede konuşmasıda ayrı bir enterhasanlık .... tekrardan hörmetler patronların patronu ...
2013,00
feci geçiriyorlar onsa...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
İlk turuncu 25 ay dönüm (boşverin dolunayı yeni ayı kısaca ay dönüm diyelim) 5 nisana (her ayın 5i) satmış 10 undan eksi 72 saat oluyor.
Sen manipilatörsün altında fiziksel mal yok, mal veremiycen naparsın piyasayı bastıkça basarsın fiyatı düşürmek için külli manipilasyondur bu,
Peki bunun en iyi zamanı nedir?
25 mart ay dönümü külli tepe olmuş, belli 10 nisana düşüş olacak, oldu da, orada herkes senle düşüş yönünde yani herkes manipülatörle
peki sen en iyi zaman için nereyi seçersin? İşte tam burayı seçersin. Çünkü birileri 10 nisanda 72 eksi artıda longa dönecektir, eee sen tonlarca malı alıcı olmadan veremezsin ama 10 nisan 72 saatte alıcı var sen de buna 5 nisan dibi gösterdin sonrayap bi tepe 10 nisan tepe vur malı gelene. Ordaki sarı düşüş o işte. Tamamı manipülatif ama sen onu da anlıyorsun böyle bir durumda 5 nisan dibi aşağı kırıldığı an sana diyorki bir sonraki ay dönüme düşer. Sende stop oluyon istersen de shortu basıyon.
Buraya kadar olay tamam.
Asıl mesele burdan sonra başlıyor.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri