Sn. gnome cok yararli oluyorsunuz ve bol bol dua aliyorsunuz.
Sadece gunluk trade acisindan deil voba genel bakis acisindan da onemli tespitleriniz var.
Sn. gnome cok yararli oluyorsunuz ve bol bol dua aliyorsunuz.
Sadece gunluk trade acisindan deil voba genel bakis acisindan da onemli tespitleriniz var.
S.A
Hayırlı sabahlar, bol kazançlar cümleten..
Benim bu grafa göre düzeltme gelmesi gereken yere geldi ve inişli çıkışlı tekrar yukarı gitmesini bekliyorum..110700 altında kalmaması şartı ile...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Cümleten hayırlı ve bol kazançlar, yüreğine ve emeğine çok teşekkürler gnome hocam.
111,400-111,700 kırılım bölgesi gibi duruyor, ancak anlık sarmalara dikkat edilmeli.
Nacizane tavsiyem; bugün bir işlem yaptığınızda ilk yarım saat içinde poz değiştirmeyin, bekleyin. Gel-gitlerin çok olduğu bir gündeyiz
sabah sabah 5700 + apds hayırdır inş..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Cümleten Günaydın
Günlük Trade amaçlı 111,650 LONG verdi.( saat 10,20 )
Hedef Min 500 puan.. Stoploss 111,150
bu tepki ise 113 civarına kadar tepmesini bekliyorum...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
üstat gnome nin yazdığı gibi 117xxx lerin görülme ihtimali gözardı edilmemeli.
itki ise iv yaptik
ama bence wxyxxz yapiyoruz ve x2 için çiktik yeni dip gelecek z ile
bol şans
piramit şansi verdi sağolsun yine bana 1123xy den geceden yazili
yazarken de 111950 yakmiş
112600 e tepe dedirtir bu da bana
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri