ERK Nickli Üyeden Alıntı
pala taklidi yapmaya çalışıyorum iki hesapla karşılıklı işlem yaparım hesaplarımdan biri uzun diğeri kısadır...(sebebi de piyasanın ne tarafa gideceğini bilmememdir.) akşamları genelde dengeler rahat uyurum. el titremesi bu işe duygusunu karıştıranlarda ve riskli işlem yapanlarda olur... piyasanın gittiği tarafa kademeli poz artırırım o kadar... piyasa dönerse artırdığım pozları artırdığım yerin biraz üstünden kapatırım... her neyse...
karda otur zararı kısa kes yazar kitap ama kimse uygulamaz... herkes tam tersini yapar karı kısa keser zararda batana kadar bekler.... kitabı okumak değil yazılanı uygulamak önemli.... zararda beklediği kadar karda beklese bizim ky hepsi köşe olur.... ama psikolojiiii
(Başarılı ky Piyasa çıkarmı- düşermi hesaplarından uzak durmasını başarabilendir.) Bu cümleyi de hiç bir kitap yazmamıştır.
rahatsız olacağın bir yazım yok... sana akıl verme niyetimde yok...
sevmek sevilmek yazına espri kattım o kadar.... onun dışındaki yazılarım sana yönelik değildir....
teklifine gelince karşılıklı iki hesabın olsun ben sana al sat fiyatları buradan da yazabilirm... sorun yok...
Yer imleri