Sn altay cok faZla endiseye gerek yok bence zaten yeterince yukseldik belki bi miktar daha alabilir ancak realize mutlaka gelecektir fonlar sirada beklemiyor tutup 12den garan alacaklarini sanmam bir miktar gevseme mutlaka gelecektir sonrasindada dunya piyasalarina bakmak lazim bu haberden sonrada sp haz toplantisi bana gore cop olmustur artik alici varken vereceklerdir mutlaka yada alici gelmeden kendileri verip geleni alacaklardir dusuncem bu herkese iyi geceler hayirlisi ne ise o olsun

Alıntı
Neyse, son durum ile ilgili fikrim su. Not artisi evveli saatlik bar son derece agresif ve goruntu sahsim adina kirmizi. Gunluk bar keza yuksek hacimli ve donus isareti veriyordu. Gunluk icin tek bar bu trendde anlamini yitiriyor gerci. Ama kisa vadedeki ( h1 ve alti) hareket hic hos olmadi. Onceki not artisinin birinde tavana vurdururken evvelki saatler boyle degildi. En iyi ihtimal yukarda 17.00 deki boslugunu doldurur, gun ici biraz uzer (sortcuyu) ama belki de orta vade tepeyi gorueuz artik yarin. 270 K aps ile geldik. Cok seyi not etmek lazim. Biraz karisik oldu yazim ama kusura bakmayiniz. Machine learning / AI / neural network makaleleriyle ugrasiyordum. Implementasyonlarini dusundum. Ama klasik TA cizgileri sanirim en guvenilir arac bu piyasada..

Yer imleri