4 ün b düşüşü ise 1398-1407 ve 1380 ve 10 mayıs 72-96 saatler olan bugün yarından tepmeli,
4 tepede bittiyse bu değerler kırılır ve 10 mayıs 72-96 dan sonra dip yenileme devam ederse 25 mayısa düşer.
Son derece kritik iki gündeyiz.
Jelibon.
4 ün b düşüşü ise 1398-1407 ve 1380 ve 10 mayıs 72-96 saatler olan bugün yarından tepmeli,
4 tepede bittiyse bu değerler kırılır ve 10 mayıs 72-96 dan sonra dip yenileme devam ederse 25 mayısa düşer.
Son derece kritik iki gündeyiz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Minumum dalga hedefini 95000 e çıkartıyorum, birşeye dikkat edin bu tür yazılarım geldiğinde zaman zaman kısa vadeli düzeltmeler geliyor, BURASI KISA VADELİ BİR TOPİC DEĞİLDİR, BURADA HEDEFELEME YAPILIRKEN ÇOK ÇOK AŞAĞIDAN ZATEN LONG OLDUĞUMUZ VE OLDUĞUNUZ DÜŞÜNÜLMEKTEDİR, BİZ ORA BURA SHORT ŞURAYA GİDER AMA BEN SHORTUM ENAYUSU DEĞİLİZ, ORAYA GİDECEKSE BİZ BAŞTAN BERİ LONGUZ, KISA VADELİ TRADE EDECEKSİNİZ ARACI KURUMLAR HERGÜN 100 LERCE TIRIŞKA RAPOR VERİYOR, 3 Ü TUTAR 5 İ TUTMAZ BUNLARIN,
BU TOPİC SP DE 17 KASIMDAN BERİ ARTI 3 PAPATYASIYLA(31 ARA,1 MART, 13 MAYIS) ORTA VADE İNDİKATÖRÜYLE LONG OĞLU LONGDUR VE UZUN ZAMANDAN BERİ BÖYLEDİR, HATTA EWDE BİSTTE 10000 puan DÜŞÜŞÜDE VERMİŞTİR VE ARDINDAN GERİ LONGA GEÇMİŞTİR.
SİZ KISA VADE GİR ÇIKKIYSANIZ BURAYI TEKİP ETMEYİN.
YA DA BU KADAR KOLAY BİR UPTRENDDE DEVAMLI ORA BURA SHORT AÇIYORSANIZ BU İŞ SİZE GÖRE DEĞİL DEMEKDİR.
jELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çok Uzman
bist pap 13 may.
jel.
Jelibon usta Eur/Usd ile hiç işin olmadığını ve ilgilenmediğini biliyorum ama bu konuda nacizane bir yorum alabilirmiyim mümkünse
Zenci Mahallesindeki Solaryumcu
bradleyde önemli tarih olmaması maks trend yaratıyor endekslerde sık dönüşler yaşamıyoruz.
Jelibon.
son gün yeniay .. sanırsam dip ..
2013,00
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri