halkbank yeni tepe yaptı, garanda bir kademe var eski tepeye
halkbank yeni tepe yaptı, garanda bir kademe var eski tepeye
u-30 da da yeni tepe geldi
bu grafa göre 112800 üstü kalışlarda 116400 görüyorum...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
İyi akşamlar arkadaşlar
Bu işler böyledir .
Bayağı bir hizmetimiz oldu . En azından gariban pala' yı küfür yemekten
kurtardık. Onun suçu yok herşey makinanın başının altından çıkıyor diyerek.
Artık gnome kaçar .
Herkese , HAVE A NICE NIGHT !
HEP SİZ Mİ GEZİP TOZACAKSINIZ , BİRAZ DA BİZ GEZİP TOZALIM BAKALIM .
BAYAĞI BİR SHORTÇU SPONSORUMUZ VAR BİZE PARA DESTEĞİ YAPAN![]()
Y E S , WE CAN !!!
Benimde ikiz çızıklarım var, bazen mavi ve pembe yardımcılarınıda eklerim yanlarına.
Fakat bu yeşil çızık 2012 ocak ayından bu yana yaşanan yükselişte bugün 11. kez kırmızı kardeşylen kesişti.
Grafta 9-10 ve en son 11. kesişmeyi görüyorsunuz.
esasen 9. sonrası 11. planda yoktu sanırım ama oldu bişekilde ne yapacaksınız?
eğer olursa 12 son olamaz ya 11 sondur yada 13. yüde yapar, oda yetmezse 14 son olmaz 15. yi yapar diycem ama sanırım 11 nihai oldu, millet yaz tatiline çıkacak yaw yiter artık.
Haaa bide IMF e borcunu ödeyipde doları 2 TL yapmasın bunlar şimdi![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Birde bu kesişimlerde çift rakamlarda yatay yada yukarı devam etmişken tek rakamlarda düzeltmeyi düşerek yapmıştır bariz şekilde.
tabi 9. su enb üyük düşüşlü düzeltme diyebiliriz.
11. sonrası beklentim en az 104 bine ulaşmasıdır., sonrasına bakıcaz diyorum iyi akşamlar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Sınırlarla bu oyunu oynamak yada belirli bir planla oynamak. İkisi arasındaki fark kişinin trade etme özelliğiyle alakalı bir durumdur.
Sınırlarla oynamanın bedeli yatay ve çalkantılı dönemlerde az gibi görünse bile komisyon bedelleriyle aslında ciddi rakamlar oluşturabilir. Diğer türlü planlı oynamak ise (burdan kastım tek yöne belli bir stop ile lakin bu stop bazen 1000-1500 puan kadar olabiliyor) çok ayrı bir durumdur. Sonuçta herkes kendine en çok kazandıranı seçmekte ve kullanmaktadır.
Turneye çıktık bir kez. Zararı baştan kabul ettik.
Lakin daha stop olmadık. Zarar puan bazında çok fazla değil,hele bugüne kadar kazandıklarımız yanında lafı dahi olmaz. Ama önemli olan zararı en aza indirmek karı en yukarıya çıkarmaktır. Zarar puan bazında az olsada girilen pozisyon olarak ciddi bir rakamdır. Terste kalmayan biri varsa zaten ya para kazanamıyor dur yada korkudan işlem yapamıyor yada 10-20 binle oynuyordur.
Palaya sevgiler halen stop olmadım ve stop seviyemi söylemek istemiyorum. Gücü var zaten denesin bulsun. 113***. Maliyete gelince çekinmem söylerim 111900 civarı ortalama olarak.
AMA PALA ÇOK İYİ BİLİYOR DAHA FAZLA GİDİŞİN NELERE YOL AÇABİLECEĞİNİ.
Yarını bekleyip görelim. Bu arada uzun olan ve kazanan arkadaşları tebrik ederim. Ben bu havada hayatta uzun giymem. Stop olsam dahi beklemeye geçerim en son ciddi kar ettikten sonra zaten beklemeye alıştık.
Hep dediğim gibi zamanımda bol paramda gerisi palaya kalmış.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri