çok basit çözeriz,..
bakın 5 lik dip analizleri artık çalışmaz,...
neden,...
hadi bakalım,...
grafını da verdim,...
çok basit çözeriz,..
bakın 5 lik dip analizleri artık çalışmaz,...
neden,...
hadi bakalım,...
grafını da verdim,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bir global takvim iki periyod kullanılır,..
birinde trade eder birinde tepeye ve dibe defans yapar,...
aslında tepe de bir defanstır tersinde dipte bir defanstır,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
110025 bir sonlanmadır, neden çünkü dip artık yükselemiyor dip ve fiyat öpüştü,
seride oysa sıradakiler ne idi...hee?????
110375 ve 111800, arada bir 650 li bir şey var sittir edin,...işte normal trade yada yükseliş periyordu, burada trade tepe çalışmasına, yükseliş ise ralli anlamına,..
devam edebilse idi bu dediğim 110375 ve 111800 çalışacak fiyatlar ise belki 113, 114, belki 117,118 gidecekti,...
çarşamba ve perşembe zaten bunu analiz etmedikmi,...ettik,...
işte 5 lik sonlandı,..
ağa 110025 den yukarı gitse dahi 110025 kaldıkça gelip öpecek,...hani varya fişek gibi çıkıp fişek gibi akabinde düşmeleri,....örnek,...
sözün kısası macöre geçeceğiz,..
yani aynı mantık üzerinden saatliğe avdet edeceğiz,...
keh, keh,
yani minör global tardeden, macör yani saatlik global tardeye geçeğizki zaten konumuz olan macör hareketi bulalım,...
işte
burada
bu hareketin korunacağı macör yer,..
1048xx-1056xx bandıdır,..bu olana kadar sadece bir önceki 108950 tepe giydirmesi sunabilirler ki ilgi alanamız deyildir ve tepeliği tartışmalı olan bir yerdir 108950,...
neden , çünkü 108950 de üretim deyil tüketim vardır, short direvesine gitmiştir piyasa, bizi ilgilendiren ise üretimin yapldığı alanlardır ki, 102250 gerçek tepe dediğim yerde py bir kaç ay üretim yaparak hem 102250 esnasında hemde sonrasında 93225 le gelişen piyasada bayağı maliyet yapmıştır,..bu üretimdirki bu çıkışı hazırlamıştır,...
işte bzim konumuz üretimdir,..
şimdi bunu 109225 den ölçüyoruz korunması için,..110025 ise bunun sigorta fuse devresi,....
saatlikten devam edecek olursak,
işte bu trend yani global tarde nerden korunuyor besliniyor dediğimizde rakmalar bunlar,
rakım,
rakam,
makam,...
peki bantı bulduk, korunacak bantı,..bu bantın koruduğu dip nerede,
100100 de,...fiyatlar oraya banta 1048xx-1056xx geldiğinde 100100 koruyacak, asla daha önce deyil,....
bu nasıl anlaşılacak,....
110025 ve 109225 ten,..buradan ve
2 rakam var bende
110000 altta
111200 üstte ( sabah palaya burdan 1000 kont giydirdiler)
bunların dışında oyun dışında kalırım
zaten sabah 110875 den cortlamıştım 110075 de cover oldu..
Ben tmm.. Ama bu rakamları izleyeceğim dediğim gibi düz mantık yok gerçek rakamlar var aps de umurm değil
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
biraz dinlenelim bakalım, çayımızı cigaramızı içelim,...
önce,.....
sonra
daha sonra,...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri