Ne demek sn. nedim. Sizi çok iyi anlıyorum lakin yazınız benim için ayrı bir güzelliğe sahip.
Olaylar çok karışık benim oğlan bile şuan kendini borsacı ilan etmiş durumda. Benden aldığı sermaye ile söylemesi ayıp yüzde 50 bir kazançla krallık ilan etmiş durumda. Verilen nasihat öğütler ona sadece vızıltı şuan ne fikirler ne öneriler ne sistemleri var. Hergün yenisini buluyor.

Ama uzun vadede olay böyle değil. Sayın gnome sürekli baki değil olamazda. Ondan sebep yazdıklarını günlük anlık yada aylık algılamayın bence. Her sayfayı her yazıyı kayıt edin ve tekrar tekrar okuyun. Gerçekten türkiyede bu şekilde bir kaynak bulamazsınız.
Ama biz türk milleti biraz farklıyız,paylaşmayı bilmez hep en iyisi olduğunu zanneder olmadıkça zorlar,her zaman bir tavuktan 10 kilo et almaya çalışırız.
SONUÇ: her zaman kayıp.
Bugün çenem düştü benimde yaz babam yaz. Ama burası gerçekten çok değerli bir yer. Keşke birde değeri bilinse.
Nasıl bilinir bunu sizler düşünürse çok iyi olur. İki gün sonra sayın gnome u çok arayabilirsiniz. Ondan sebep kaybetmeden önce değer bilinmeli.
Ben siz olabilsem ne yapardım. Açıkça söyleyim bir site kurar ücretli ücretiz orasını bilemem sayın gnome a başlık açar tek başlık ama herşeyi ona bırakır isteklerini karşılardım. Gerisi zaten gelir.
Böyle bir insanı ben ne borsa tarihinde nede ömrümde gördüm arkadaş. Bu kadar iyi niyetli ve paylaşımcı biri sanırım yüz yıllar sonra gelir tekrar yada hiç.
Gnome tarzı bir adam,bir insan bence olamaz. Sakın bir yakınlık tarzı yada peşkeş tarzı düşünülmesin. Kendisi ile ne bir tanışıklığım yada dostluğum vardır. Sadece bu kadar samimi yazıları üzerine birazda merak ettiğimden üye oldum ve yazmaya başladım. İyi ki de yapmışım.
iyi geceler.
Yer imleri