bakın oval indiği denge üstüne sokmuyor, soksa 5 likte mavi kırılıp shortu vercek ve saatlikte 109225 devreye girecek,...
bu durumlar hep on line analiz, kimin kısmetine olursa benim yön belli,...
bakın oval indiği denge üstüne sokmuyor, soksa 5 likte mavi kırılıp shortu vercek ve saatlikte 109225 devreye girecek,...
bu durumlar hep on line analiz, kimin kısmetine olursa benim yön belli,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
fazla yazmayalım ki rakamlarda bir arılık duruluk oluşsun, ralli ve range şartları belli oldu artık,..
rakamlarıda çıktı ortaya,...
e makmda ona göre olacak,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
110300 altında saatliği alarım öle diyim,...
5 lik zaten 1104xx de,..
not siparişi verin len,...bir kaç kuruluşa,...
slm
yine bıçağın sırtını gösteriyor...
az biraz risk alacağim...
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
benim için tezgah dağılsın yetrli olur, o tezgah analizlerden dediğim üzere 109875-110575 arasında burası dağıldımı bir daha bu sürü nota boka yapışamaz,..
buda bırakmıyor tabi,...bakalım kısmet artık,....
en azından rakamları aldık,.....
hali hazır da 109225 den long devamdayız bunu unutmayın, burası sadece olursa bir başlangıç olabilir,...
hepsi bu,...
gelişmelere bakacağız artık, ben biraz sukunet,...
getirmiş bazı malları 10.00 lık banda
görelim bakalım..
netcek........
bol şans
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
6*5 =30 dk sonra dip yükselecek, 110875 e, ağada ya yükselmeli ya da dibin altında kalacak,...
yani bu kırılım 110875 ten ya olacak yada olmayacak,...
med cezirlere döndü bu iş..
fırtınam hasretim, kar yazmaya hasretim,
keh, keh,...
hala poz açıyor. apsd : 2,727
wwwçpggnk
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri