ndx 60 dak.
spdeki yükselen üçgenin ihtimali azaltan ve zirve yenileyerek a hiç bitmediyi gözümüze sokan ndx grafı. Ha ndx işaret verir mi vermez mi ben bilmem dow ya da sp olsa daha güvenirdim. Tek gerçek ise ndx de a hala devam ediyor.
Jel.
ndx 60 dak.
spdeki yükselen üçgenin ihtimali azaltan ve zirve yenileyerek a hiç bitmediyi gözümüze sokan ndx grafı. Ha ndx işaret verir mi vermez mi ben bilmem dow ya da sp olsa daha güvenirdim. Tek gerçek ise ndx de a hala devam ediyor.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=38076
oboculara tobo sadece jeliboncada idi.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şöyle biraz ta yapalım hep ew hep ew çekilmez bu dünya.
jel.
Çok Uzman
10 dak ndx.
jeli.
15 dak ndx.
jel.
Hani böyle diyenler olur not terör cart curt sebep mebep hepsi tırışka
tırışka olmasa yazacaklar diyecekler ndx neden artıyor? Amerikanın notu mu artacakmış?
Ya da Japonya neden artıyor?
MAKS OLUR DEDİK UYUM SP İLE TR ARASINDA BUNU YAZDIK BİR SÜRE ÖNCE.
Jelibon.
Gelgelelim öbür tarafa.
Başımızın belası metallere.
Jelibon.
altın.
jel.
Bu gece ya da haftasonuna gümüşe ikinci bir sayım verecem, özellikle altın 11XX deki 1 noktasından çok uzakta olsa da son dipde gümüşün yakınlaşması ve altında sonuçta oluşabilecek son düşüş dalgasında gümüşün 21.xx deki 1 4 noktasını ihlalinde yeni bir sayım gerekiyor. Ya bu gece ya bu haftasonu verecem bunu. İpucu huide. Benzer yani.
Jelibon.
yani şimdi düşücekmi yükselicekmi ???
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri