elemanı tahrik etti ky
ne varsa short yapılmazki
yaparsa makinistde ne varsa almak zorunda ters korelasyon icabı he hee
oyunun sahibisi şerefsize bu vadede zarar yazdıkmı desin
onçün vade başından farkını bindirecek ky ye
sonrasına bakarız.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
derin bilginizle keşke daha önce uyarınızı yapsa idiniz keşke.
biz de faydalanır idik.
xu100 de 879xy, vadeli 1079xy de biter gibi geliyor bana bu çikiş...
sizce ?
benim en büyük sıkıntım azili bir shortörüm hep erken girerim poza
mesela sistemim derki şu an bana 3 e böl pozu;
107550 de 1. parti.
107275 de 2. parti
106175 de 3. parti short aç...
bunu güncelleyerek gidebiliyor sistemim
salı gününden apsd nin de bu kadar yüksek bir rakamla yeni vadeye devir olması da bir işaretti aslında.. ama içimizdeki şort duygusuna engel olamıyoruz..Allahtan sabah şortlara dönme fırsatı verdi.. bende döndüm..![]()
bir tuna efendi vardı görünmez oldu ortalıkta,ne durumdadır bilgisindende faydalanamaz olduk baya bir zamandır.![]()
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
şimdi bu yukarı hareketin 2007 yılı 10. aydaki tepe hareketinden farkı nelerdir?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
savaş çıkmasın sakın dikkat edelim aman.
Türk hava kuvvetleri teyakkuza geçmiş olabilir.
Hun İmparatoru ATİLLA
aps : 225,800, apsd : 10,563. poza devam.
Suriyeliler sınır kapımıza saldırmış
1 polis 1 asker ve 3 vatandaş toplam 5 kişi yaralanmış.
Bu gidişin sonunda Obama ve Erdoğana operasyon için uluslararası hukuka görede askeri bir müdahale için mana çıkarırmı şimdi?
çokmu şüpheciyim ne?
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri