Bu dalga uzaya gider....
Bu dalga uzaya gider....
Derinlikli ekrana bakınca görüyorum ki kademeler bomboş. Pala tek başına şu an.
benim beklentim dediğim gibi en fazla eski tepenin ( 108.950 ) biraz üstüne
çıkıp 111.775 gibi (maksimum,daha az da olabilir ) düşmeye başlaması .
lakin başarının şartı hep dediğimiz gibi esnek olmaktır .
mesela 111 bine gelmeden düşer o zaman beklememek lazım ; çünkü
minumum hedef görüldü . el bombasının pimi çekildi , nerede bırakırsa
elinden orada patlayacak .
Y E S , WE CAN !!!
Gnome hocam indi hocanın da 110,900 civarı bir tespiti vardı görmüşsünüzdür belki. Siz şimdi 111,775 deyince aklıma o geldi. Bir de şu soru akla geliyor tabi, U-100 de yeni tepe geldi ama vob da gelmedi, neden?
108800 direnç görünüyor bende ...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Vobda 10000 puan yüzbinli rakamlarda %10 yaparki normalde borsamız olumlu durumda yukarıya olumsuz durumda aşağıya %10 hareketini rahat çeker.Hatta normal dalgalanması bile %10 olabilirde.
60 binlerdeyken 66 bine göz açıp kapayıncaya giden, 100 den 110 bine çabuk gider normaldir
76 dan 60 a küt diye düşen borsa %10 dan çok fazla hareket etmiş olur
110 dan 100 e düşüş az kalır yani.
terse kalmak istemez hiç kimse.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ben de tıfıl dostuma katılıyorum, finale yakışır bir not artışı, o kadar da dillendirildi zaten..
107875 + ya tepe deriz kalir orada gibi görünüyor
108300 de güçlü direnç var spot30 da
yada bana öyle geliyor
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri