Bu sefer ya tam dönecek yada yeni tepe gelecek sanki gnome hocam
Bu sefer ya tam dönecek yada yeni tepe gelecek sanki gnome hocam
ciddi bir hazirlik geldi GOLD da veri öncesi.
bir yöne sağlam bir bar gelecek + / - 20 dolar minumum olmak üzere gördüğüm
tüm yurtdişi borsaları ve emtialar için düzeltme zamanı olması lazım önümüzdeki birkaç gün
abbas yolcu
hayirli kazançlar
17:00 saatlik bar gibi başlayacak düşüş ile 3 dene günlük kırmızı yakmasını bekliyorum GOLD un
emmee biz kapanana kadar 1460 altında olsa bare de moral olsa haftasonuna
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bizde makası çok acımasız işletiyor adiler..
salı günü değilmi nisan vade kapanışı? sanki son gün gibim işlem oluyor yaww![]()
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
analizime güveniyorum açikçası
çalişacağina da inanıyorum
tüm günün en yükseğini kapanişta yaktiği için beni MC etti pek bir şerefli global pala
aslında şu anı düşünerek MC olmayacak kadar mali kapatiyordum gün diplerinden belli idi çikacaği ama nasip değilmiş
17:44 teki dakikalik barda 1480.x yakti
biz açikkenki tüm günün en yüksek değerini yaniiii
tabi paranoyaklik değil bendeki 2 vade toplamı 10-15 bin kontrat bişiy var da şanssizlik işte
iyi tatiller herkeşe ben hariç
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri