yaniii Hocam
2 gündür satamasdi gitti gold u
yaniii Hocam
2 gündür satamasdi gitti gold u
zaten sıkıştığı yerde benim, 1423.x-26.x seviyeleri,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bak altay, benim değerler aklındamı şu düşerken verdiğim,...
bahsettilklerim şunlardı,...
1474.x,
1443.x
1423.x-26.x
1406.x
tradeler bu çerçevede döner,...goldu stok gibi düşünmeyin, yeni mecrasında trade edecektir,...sadece 1614.x alanını yok etmişlerdir, kaldıracıda bol,.....
şimdi bak tam bu üçgende benim bu değerlerden kaçtane var, onlar başka indik bunlar başka indikten lineler den alınma,...
buyrun,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu üçgen fena önemli, şu anki durum,...hayırmı şermi, bir indikle takip edilmeli konu,...
yani böle yazdıklarımız,...gizliler aleniyete döküldü,...
bakın ibarede 1474.x emtiya bant üst sınırı,....bir kere bu not alınmalı,...
ölese shortlar, 1443.x ve 1474.x arasından yapılabilir, 1423.x ler, 1406.x se trade edebiliridi etti zaten,...hatta 1443.x yakınlarından bile etti,...tersindede 1406.x ten buralara long olarak etti, bunlar yaşandı, şimdi aleniyet var,
üçgenden gözüküyor,...bu şu demek yeni duruma resmiyet getiriyorlar , buda şu demek, stoğun altında yeni regülasyon bölgesi burası artık,...1474.x se kadar normal bu alan,...
tarde %100 kaldıraç, ..
gizli rakamlar artık aleni,...
bir diğer husus bakın 104700 de sn stop vardı,..hatırlayın, bu gün ben unuttum bütün topik unuttu,..
işte 104775 anlamlı yani,
o bölüm stopta neydi,..
103800 denge stoptu hatırlarsanız,...104700 de son longa çıkma yeri idi, buradan aşağı vurmuşlardı, şimdi tekrar dan buradalar ve rakamlar unutuldu,..
hepsini tabi benim tek başıma hatırlamam işlemem şüphesiz imkansız,...
goldu bakın fena yakalmışız daha düşerken bütün rakamlarını inekten süt sağar gibi almışız,..şimdide aleniyeti verdik,...
ben buna trade eden bir şahıs deyilim,...yazacaklarınm bundan ibaret,..
keh, keh,...
açilişa vob kısa flat
1445 den de GOLD da full maliyet 1430 gibin bişiy oldu
145X ler de benim beklediğim üst limitler idi
şuradan bir sağ salim çiksam başka bişiy istemicem
![]()
bizim çocukta ise 104 lere düşüş ve 105 lere çikiş saat gibi çalişti
azberlemiştim hareketlerini bizim çocuğum 101 altından longları taşimak lazımdı emme yolda olmak zoruında olmak beni sıkıntıya soktu
fitsat bitmez beklerimm
Slm üstad
pala bıçak sırtına geldi oynaşıyor...
çalkalar mı ?
Hedefi anlaşıldı realize edecek ama nasıl
ne diyorsunuz.. Saygılar
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
Günaydın cümleten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri