patladık, ...normal,....
patladık, ...normal,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
fiyat yükseldikçe apsd de yükseliyor
bu defa şartlıya yattım,...bunu yazabilirim,...104175 altında, 104150 den,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bir miktar satiş ancek 104625 + dan 104000 civarına gelip yarın daha da yukariları isticek gibi burasi...
bol şanslar
ben gold a bir bulaştım, çilamadım henüz oradan
ciddi de kasmaya başladı
ama bir yemin ettim dönememmm
cuma akşamı sistemim al ı bir güzel vermiş VOB da .
ama öğleden sonra tamamen yoktum
sadece çeyrek kısam kalmiş 102000 civarı.
pazartesi de iş çoktu gene gereğini yapamadim
gold düşse çok ama çok sevineceğim bu çikişa lanet gold da ufak ufak çikmaya devam ediyor
yarın akşama kadar gold beklentim 1400 civarı
aksi halde 145X den ağirlik arttirma cihetine gitmek zorunda kalacağim gold da .
benim gold 60 tan sonra 120 liğe de NU verdi.
inşaallah iyi bir düzeltme/düşüş için 240 da NU istemez
![]()
[quote=Traderk;444297]bende fikir beyan edeyim dedim..
104,975 ve üstü gibi uygundur
dakikalık şuanda 104,050 altı görmem lazım diyor..
ama 104,950 e çıkarsa. da buralara geri gelir..[/quot
104,975,105.2xx üst kapanış da hedef 105,975 döner.. bu hafat max değerde 106,77x civarı olur..ordan short don hepsi.. şimdilik durum böyle gözüküyor
ky eğer çok kısa ise kapaınışda çarparlar..
ben hazirana geçtim artık opt short devam,..
perşembe yokum, cuma öyle, aybaşı ise seyahat başlayabilir,...fazla bir şey yapamam bu durumda,...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri