vix al setup ve al. sonuç koma.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Son günlerde yazılan hiçbirşeye ek yok.
a yukarıyı bitirdik b düşüşdeyiz. b düşüş 5 dalga üçgen olacaktır. b düşüşün a düşüşü bitti ve b b yukarıdayız, b b bitince b nin cde si gelişecek ve b aşağı bitecek.
13 mayısta b aşağı bitince c yukarı başlayacak. PAPATYA BECERECEK.
Bu ağırlıklı senaryo ve üçgen hakkaten oluşursa ki a sı b si öyle gözüküyor şimdilik çok gidecez gelecez 13 üne kadar ama b nin a aşağısı en düşük idi, b nin c aşağısı ve e aşağısı a dan yukarıda olacak, pattern yatay 5 dalga üçgendir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
b de başka alternatifler gelişebilir önceden net kestirilmez yukarıdaki ağırlıktır, bu konuda yazılarım geçen haftadan aynı saklı kalmaktadır. b daha sert bir a düşüşe, daha değişik bir üçgene, ya da daha sert bir abc düşüşe dönebilir. Netleşmenin 13 mayısta olmasını umuyoruz.
Çok basittir, 13 mayıs dipse alınır, 13 mayıs tepeyse satılır, 13 mayıs arada kalırsa dipden tepeden yukarı kırılır.
Jelibon.
13 mayısa 15 trade günü.
Tercih bu üçgeni yapması hem gösterildi hem net olur, ne olduğunu biliriz, diğerleri de olursa duruma göre long ya da short açılır. Vix al sinyaliyle ve ewle alanların stopu çok kolay belli 133x deki a noktası.
Jelibon.
Sadece ndx de birşey göstermek istiyorum geçmişte de gösterdim ama yenileyelim bunu.
Jelibon.
Hadi şu grafa 3 tane burada verilen tarihi grafa koyalım adamın kanına dokunuyor biliyonuzmu? Açtım onu gördüm Valla.
Jelibon.
NDX DE VERİLEN TARİHLER NE YAPMIŞ.
tarih verecekler buradaki gibi 6 ayda 3 tane olacak çalışacak 3 üde sonra gelecekler benle tartışacaklar.
TU KAKA JELİBON.
Yoksa ilelebet susacaklar.
Jelibon.
nEYSE ŞU NDX İ İŞARETLEYELİM.
jEL.
ndx 60 dak.
jel.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri