sağ ol üstadım gece gece yordum seni
sağ ol üstadım gece gece yordum seni
bakın macro ayakta varlık barışı , para o zamn gelecek takip edin bakalım bu işi,....
iyi geceler cümleten,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
iyi geceler üstad
hayırlı cumalar cümleten
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
pijamada t line bir tepe ve bir gövde almış, kapanış bu gövde ile trend üstünde kalmış,...
bu durum dün önemini vurguladığım, 101400 işi,...
bu bölgede longa çıkış stopbu 101825 tir, bunlar hep bir önce işlediğimiz konular,...
bakalım ne olacak kalacaklarmı göçeceklermi,....bu gün sanırım itten yenip içilmiş,....hesabı it ödemiş,...1547.x üstünde çünkü,....
kim it,...
golda gelince,
dün altaya yaptığımız 1406.x üstünde 1423.x ve 1426.x yorumu nokta tutmuş,...%100 kaldıraçla,.....4000 dolarlık bir yorum olmuş,...
uygulayanlar varsa güle gle harcasınlar,....
haftaya pt, sal, çrş beraber bakarız durumlara,....
prş, cum kurs malesef,
iyi haftalar bakalım,....
1420..1424 mallarimin hepsi gitmis Hocam.
Otomatik emirlede 15 er alttan kapanmislar.
Short maliyetide 140x lere cikmis.
Gold da asil amacim vob da kendimi disipline edip teknik olarak gelistirmek.
Faydasimi da goruyorym.
Pariteye de daldim bugun ucundan.
Dusuk kaldirac 1.3115....35 araligindan kisalar kasada.
Hem valisan olarak ekrandan uzak olunca gece calismalarini yansitmaya calisacagim bu sekilde.
Hem vob da full kalmixam hic.
Saglam bir shortoe olarak biktim not adtislarinsan.
11351, macro boğa trend çizgisi şu anda buradan geçiyor,...101400,.....hatta şöyle diyelim, 1014xx,...
short bunun altından başlayacak, yolu yok,..bu yoksa short yok,...kalışlar 1014xx altında shortu güçlendirir,....
1014xx altı yoksa short yok,....çok kritik zamndayız,...
bir iki gün içinde bu belli olacak, kırıp kıramayacağı,....
cuma kırmış ancak dwefans gelimiş, kalamamış,...
şu anda gelişmeler indikatörler short lehine ancak bu rakam kırılamıyorsa takip edenlerde kalınmıyorsa yapacak bir şey olmayacak,....
indikatörler satış üretmiş ama alamamış olacaklar,...
o nedenle bir iki günde bu açıklığa kavuşur,...
1 geçiş haftamız var, gelecek hafta, sonra bir yön çıkacak, bu yönü elbette bilemem, ama yön oluşursa ancak bunu rahat söyleyebilirim,...
çok kritik zamndayız,...
diğer önemli rakam 963xx rakamı, saykıl bunun üstünde long devam edecek, şu demek 1014xx kırsak klasak dahi, bir de bunu kıracağız,...
ama bu iş böle,...kıra kıra bir iş,..
bakacağız, ....
bu macro trend gidip,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri