Çok Uzman
sp 5 dak tazkoz.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Papatya 13 mayıstır.
Üçgense dip bitti, 13 üne kadar ileri geri oyalar 13 ünde üçgen b düşüşü bitirir (b nin geri kalanı dünden veya bugünkü dipden yukarıda dipler) c ye geçer 13 ünde.
Üçgen değilse 13 ü dip olur c ye geçer.
Sağlam trader 13 inde biner trene. Tepeyse satar dipse alır. Ne tepeyi ne dibi geçerse yukarı kırılım olacağını bilir 13 ünde.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Tr sp ye maks uyum gidecektir. 10 honun altındayız 21 inde altındayız ancak hedef belli ve iki stop net açık önceden verildi.
Jelibon.
vix.
1 inci barda bb dışı oldu içe de döndü ama önceki barın altına inmedi. Al oluşmadı. 2 madde tamam idi, 3 üncü oluşmadı.
2 ve 3 barlar bb dışında. Risksiz al içe dönüşte ve barları geçişte. Bilindiği gibi al setup oluşması 2-5 bar içinde oluyor. Bugün 3. gün.
İçe dönmezse kapitilasyon olur, risksiz al 3 şartın yerine gelmesi ile olur. Takipteyiz, düşüncemiz short değil long elbette. Belki bu tepkiye belki de üçgene, unutmayın üçgense çok gel git yapacaz, tercihimiz long olmazsa olmasın sorun değil ama düşüş olacaksa da trend olsun. Üçgen ise çok yakar devamlı gelecez gidecez ve çnümüzde 18 trade günü var.
Jelibon.
ağa bistmi ne o zaman sarkma buralar ??
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
bist ucuyor
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
İyi haftasonları pazartesi görüşürüz, 650 den 1600 e 950 puan yiyip 65 puanmı satacan p.çocuğu? Topic blog açın.
Jelibon.
hocam zaman olarak 2 ile 4. dalgaları karşılaştırması nasıl olur?
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri