piston düştü....![]()
piston düştü....![]()
BANGA mühim
99350 görebiliriz orta vadede...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
101,400 flat, geceye pozla girmek Alahın emri değil![]()
Üstad büyük adamsın beaa..
çocuklar sözünü dinliyoo,
ne desen o ..
emeklerine sonsuz tşk ..
Gözler Kendilerine, Kulaklar Başkalarına İnanır ...
Bunlara dikkat etmek gerekir .
Kaç gündür bütün yükseliş denemeleri çok sert ters yüz oluş barları ile
durduruluyordu .
Ve bütün tepeler bir öncekinden daha aşağıda oluşuyordu .
Uyanık trader ın bunları yakalaması lazım .
Diğeri de bugün öğlen 104.200 lerdr ters yüz olan bar .
Onun altına gidişi gördüğünde kişi shortu basmalıydı .
Ha garantisi var mı ? Elbette yok , ama şansınızın en yüksek olduğu
yer ve zaman oranın kırılış anıdır .
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
sayın gnome tekrar geçmiş olsun.sizi ayrıca tebrik ederim sistem ve öngörüleriniz için.yarın ve sonrası için sistem ve düşüncelerinizi merak ve ilgiyle bekliyorum.saygılar.
basit sistemlerime göre tekrar tepkiye benzer durumlar oluşmuş.hayırlı akşamlar,kolay gelsin.
![]()
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Sn.gnome önümüzdeki günler için yol haritanız nasıl olucaktır acaba teşekkürler...
Biraz karışık oldu ama elimden geldiğince renklendirmeye çalıştım. sn. gnome'un onca emeğini gördükçe elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.. iyi geceler dilerim herkese.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri