indregandi Nickli Üyeden Alıntı
sistem ,
her iki indikatör de, yani al tarafı ve sat tarafı her ikiside bükülmüş olduğundan,
longa 6 ,
shorta 2,
gündür flattır,...flat alanın özelliği, poz tutulmaz, minörle trade edilebilir, yada falatta netleşme alana kadar beklenebilir idi,...
bu manada sp kapanışına göre yarın muhtemel bir long hareket,...sistemin al tarafını %100 e doyurabilir,...bu yarın belli olacak,...
ama düşünce hazır, kapanışta verdiğim diğer sistem ise t line olan o da zaten al pozziyonda kapattı, ...
kapanış itibarı ile, 102445 te olan denge, 103300 e çıktı ve şu an orada,...
103300 şu şekilde bir yer,...108950 ye giderken ve 108950 den düşerken , son kuvvetli tepkide yine çıkarken, maliyet oluşturan bir yer ve geçilmesi muhtemel bir nokta,..
ama bzim stopta hafta sonu verdiğimiz diğer yer 103800,...buraları long tut olarak hafta sonu öngörmüştük, yarın bunlar muhtemelen belli olacak,..
proceksiyon yatay öngörümde ise 2 hafta kalmış idi,..bunu artık saymassak yarın perşembe çünkü ve fiyatların tepe dışına taşacağını düşünmüyorum,..
beklentim yinede bu iki günün ve kalan haftanın yatay akacağı, ancak yataydan bahsederken yatmayan yatay dediğimi hatırlıyorum,...iri dalgalı anlamında,...
bu iki günle karıştırmayın bu son iki gün minörde bir yataydı,..
ters köşe ise 101400 den itibaren, ancak 1008xx aşağı geçilmeli, olasılığı elbette azaldı,
bol şans,....
ben opt short devam,...
Yer imleri