Hocam yeni tepe ihtimali kuvvetli mi diyor bu grafik yanlış anlamadıysam.
sayın polo geçen hafta cumadan bakın,....bu şekilde bunun konusu,...ancak aktif vade graftı nedense aktif vadede takıldı, ancak yakın vade de sorun yoktu bende ona aldım grafiği ciilop dediğim bölüm orası,...trendler dahada bir güzel oturdu,
ve ötededn ber söylediğim 128000 hedefi ayna gibi çıktı ortaya,...
orada dursun şimdi o hedef,
siz bir daha okuyun,...sonra sorun ne olacak ben dilim döndükçe,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
![]()
trendli ve trensiz yakın hali,...inceleyin bakalım, yukarıdaki safahatı yazılı,...bu günde geçtim baraz üstünden seansta,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
böylede az durur ha,..genelde 1500-2000 puvan kala long verir,...burada tam öpüşmüş,...
Hocam zaten aylar önceisnden dediğiniz 128 bin hedefi hep aklımızın bi köşesinde ama esas soru hangisine önce gidecek. 128 bin mi 81 bin mi? bunu da sayenizde çözeceğiz inşallah
Grafiğe göre 103800 geçilirse önü açılıyor hocam. 107 lerde dirençler var ama 110 bin demek 128 e kapı açması demek anlaşılan.
cuma pazar ve bu gün seansta girdik bu konuya, zaten cuma aldığımız bütün değerler 100400-101100 arası bir ters oluş rakamlarını üretmiş ve yazdık,..
cuma yazdık bunları,..
yalnız hatamız şurada biraz fazla yazınca, diğer leride olunca içi içe giriyor,...
birde siz çok dolaşıyorsunuz elli yeri,...
buna göre mevzu,..
tepeyi srgulamışız, ve tepeye göre yani son tepe 106 ya göre cuma günü rakam almışız,..bunlar 100400-101100 arası, tepe oprn, high, close ve low değerlerini, 101400-101100 arasından üretmiş,...
ve üstüne 100625 sat tut vermiş,..orada demişiz zaten inşallah uzun ömürlü olur diye, malesef olmadı,...
işte buradan geliş, ertesi pazartesine yani bugün basit olarak,
100625 de tut ters yüzü, 101400-101100 de ise stop, zira 106 tepesi oynuyor anladınızmı,...yani ben tepe deyilim diyor,..
böyle bir durum,...
şimdi biz bunu bu gün seansta yazdığımız ile birleştrirsek,...
şunlar dı,...
sonra bu aktif graf bakınresimdede düzgün ama kapanışta sapıttı bende onu yakınvadeye cillop yaptım,...
şimdi yarına bütün davranışlarını bilirim, ağa ne yapar bu ne yapar tarzında,...
basitçe grafta gözüken ve 102445 te duran o kırmızı indik yarın için sağa bükülecek ve yarına 102445 ten, altına, üstüne denge üretecek,..
eğer öpümese idi,..örneğin indik 102445 te olupta fiyat atıyorum
101400 olsa idi,.. 102445 e kadar üstüne çekerdi bir de aşttırırdı kendini sonra hafif realize yapıp son şortçularıda yarattıktan sonra,..gazlar giderdi yukarı,..
şimdi bunu dodaklar klitli iken yapacak, tabiri caizse 102445 ten capito,...
eğer bu bölüm diğer sistemde ki, o da fake alan gereği 103300-103800 e kadar pozzsuz alanda burayı geçerse bu gün poz alanlar 103800 veya 103300 de tutabilirlerse ve fiyatlar bu iki rakam altına gelmesse ilerleyende 107xxx ve 110xxx gidecekler,..
108950 geçileceği için boğa ivme kazanacak yeni tepe olacak, ancak range başlayacağı için, 12xxxx görenleri, 104 doğru keserler,..
devşirme gereği,..
ama bunun ilk etabı işte 102445 te ki altına /üstüne bölüm,....ve 103300-103800 stopların durumalar,
çünkü 101825-103800 stopları arası sistemde fake alan , diğer sistemde,..
annadınız nı,...
böylesi bir durum,....
kadın hamamda yıkanıyormuş, yalınız çok değer verdiği kedisini yanından hiç ayırmazmış,
işte yıkanırken kedibu aniden dışarı fırlamış,..nankör ondan olucek, kadın eline geçirdiği boş bir çerçeveyi edep yerine tutarak, doğrusu bunun da farkında olmayarak fırlamış kedinin peşinden,..
ve yolda gördüğü ilk adama sormuş gayri ihtiyari, beyefendi demiş,...böylesini gördünüzmü,..
adam hanım efendi demiş böylesini çok gördümde çerçevelisini ilk kez görüyorum demiş,..
anlayacağınız çerceve var, 102445 te,..
böylesi bir durum anlamında,..çerçeveli yani,...
A olursa, A' ne olur,..
A:=102445
iyi geceler cümleten,..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri