Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bakın 22-29 dan sp de 4 ün bitmesi 5 e geçmesi, altının 22-29 da tepelemesi
TU KAKA JELİBON. BUNLAR SİZLERE MİRASIMDIR.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
All time high
Olan su 1576.xy 2007 tepesini yarin acilista yakip
Gumbur gumbur satis gelebilirmi acep.
bu ihtimal sadece jelibonda.. diğer ewciler burdan düşüş olsa bile 90 bin üzerine sonra çıkış bekliyor.. düşüş hedefi taş çatlasa şubat dip civarı bakıyor herkes.. jelibon çöküş diyor.. zaman gösterecek.. böyle bir analiz yok başka yerde kurumda vs.
yani çıkışı abc saymıyorlar 1 2 3 4 5 sayıp ya 4 bitti ya 4 ün içinde diye etiketlenmiş... burda çöküş olura yabancı hertürlü satar bu ihtimal yok sayılıyor.. hala ralli hayalleriyle hikayelerle goygoylarla günler geçiyor.. kimsede bu iniş olursa yakalayamaz.. nokta.. bizde yakalayabilirmiyiz tarihe geçebilirmyiiz zor açıkcası.. emin olup hareket etmek lazım.. kendi belirlediğin durumlara 10 sn inanıp 11 sn kaçarsan bi **im olmaz.. BURDA projeksiyona göre 40 bin puan net kemiksiz var..
TEKRAR YAZIYORUM BU HAREKET OLURSA KİMSE YAKALAYAMAYACAK.. GELİP BURAYA İÇ ÇEKİP SABAHA KADAR EVİN İÇİNDE UYKUSUZ DOLAŞABİLİRİZ... KUZUNUN Bİ LAFI VAR AĞLAMA DUVARI KUDUSDE KİM NE YAPARSA KENDİ YAPAR...BURASI DELİGANLININ HARMAN OLDUĞU YER.. AYNEN HEPSİ GEÇERLİ..
500 kontratta 2 milyon lira net kemiksiz rakam var.... tarihi bir an belki... bunu başarmaya yürek lazım ve inanç..
evladoluk ... yaklaştı o zaman patron ... tetikteyiz ..
![]()
2013,00
Sayın Jelibon u-100 için son yorumunuz nedir ?
87.500'e yaklaştı. 86.000 civarında top çeviriyorlar.
Tamam mı devam mı ?
Devamsa nereye kadar.
Bir de bu u-100'ün papatyası, dolunayı, yeniayı yok mu ?
Bir el atıver şu işe.
O bahsettiğin enayu ayulardan biri de benim.
55.000'den beridir şort kovalıyorum.
Pala ile görülecek hesabım var.
Hem de hesap çok kabarık.
dolunay tepe oldu ... nisan yeni ay kilit .. tepe olursa nisan dolunay dip ..bullish döngüye geçiş deemktir dimi patron ...
2013,00
Bence dalga yönü şöyle;
nisan fqmoonu (18 nisan) ENdip olacak (kademeli bu tarihe düşEcez )(ASIL ALIM YERİM-2-)
nisan dolunayı (25 nisan) tepe olacak. artı eksileri (pencereyi) unutmayın (SATIM YERİM)
şimdilik tam çözemediğim şey şu (ARA DALGALAR)
lqmoon (3 nisan) şimdiki düşüşümüz .
newmoon(10 nisan) düşüş buraya kadar sürecekmi yoksa 3 nisandan tepki gelip 10 nisan tepe mi olcak.
ama 15 nisan apoge alçalan tepe olacak gibi duruyor.
Eger newmoona (10 nisan)direk düşersek (1525 gibi bişey olursa) ALIM YERİM-1-OLUR
ons1576 tarih 03nisan2013
Alın size yön LEM BURASI JELİBONCA SİZ GİDERKEN BURANIN MÜDAVİMLERİ GELİYORDU......
B.R.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri