günaydın sayın indragandi
günaydın sayın indragandi
günaydın hocam...![]()
dinamik günlük,
105150 poz, 125 neg,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
tüm arkadaşlar için bol kazançlı hayırlı bir hafta olması dileğiyle....(HAYATTA EN ÖNEMLİ ŞEY SADECE KENDİMİZ İÇİN KAZANMAKTAN ZİYADE YAVAŞLAMAK ANLAMINA GELSE BİLE KENDİMİZLE BİRLİKTE DİĞERLERİNİN KAZANMASINA YARDIM ETMEKTİR....)
şimdi bendeki problem daha ziyade geç kalkmak olur,...o arada oluşan rakm ve fiyatlar,...bunları pas geçebiliriz,...
örneğin mesla ben geldiğimde 104975 ve 105025 bir fiyat ve günlük dinamik satta idi, genel bir sat, düzelene kadar ama rakamı tekrar geri dönmese alamayız,...döndü aldık,..
ama bakın 150 den sıfır veriyor, pozitifi bir iki kademeye dağıtabilir, oysa 102475 ten inişe alsaydık sorun yoktu sabahtan,...
rakam ne demekti,
rakam demek makam demekti,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
evet rakam demek makam demek,...
burada 150 ile 175 arasındaki fark ağa için önemli,..zira onun bir hesabı var,...biz şimdi 150 sıfırdayız, şu demek 175 görmessem kayıtlar 150 kalır, ama ihtimal 175 pozitiftir,..
şimdi bütün günü artık çizdik,...rakam belli, dolayısı ile makamda belli, makam kimde artık bizde,...ağada deyil,..
şimdi şöle bir konuya daha değinecem, sıfır konusu,...
örneğin şimdi, fiyatlarda 105300 leri okuyorum ama indikatörde long sıfır veriyor, ...
şu demk bu sıfır pozitif yapmadan forsing long yok,...yani alış anlamında,...
325 buna dahil,....
öyleyse 105125 negatif biliyorum,.... short rakam,...
bunun üstünü long kabul etmemde hiç bir sakınca kalmadı,...sıfırda longa dahildir yani,..
günlükte short rakam 105125 tir,...
eğer yorulursam diyelim çok kesti, saatlik veya haftalığa geçerim, zira bazen minörde hassas olabilir vetam rakam verebilir,...
yada haftalığa geçip keyfime bakarım,...bunları hep geçen hafta konuştuk,...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri