abi bi altın genel durum alsak ... dolunay penceresi yükselen dipmi oldu şimdi ..
abi bi altın genel durum alsak ... dolunay penceresi yükselen dipmi oldu şimdi ..
2013,00
17 kasta, 1 arada ve 1 martta 3 oku sistemlere önceden tarihle diplerden yeşil oku
bu tarihlerle koyduk.
Süreçte dow tran uyumu ile tarihi en zirvelerde dow teori al rekonfirmasyonu aldık.
Dow yaptı sp yapacak dedik.
Dow bir önceki zirveden 400 puan yukarı attı (öncüdür abd içinde) ve sp perşembe günü beklenildiği bilindiği ve kolayca öngörüldüğü üzere tarihi en zirvesini geçti. Biliniyordu ve oldu.
Endeksler tarihi zirvelerini geçtilermi hemen durmazlar, dow 400 puan yukarı atması spnin daha yukarı atacak olması cümlenin virgülden öncesinin sonucudur. Yakın örnek 71xxx 2010 zirvesinin trde gördüğü zulumdür.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
hocam özellikle gümüşte ay dönümü çalışmıyor artık ...nasıl bir sıkışmadır bu.. ne bekliyorlar hala anlıyamıyorum. marginleri düşürdükten sonra tepki bile vermedi gümüş.
dow tranda uyumsuzluk var galiba grafiğe uzaktan bakınca tepe tamamlanmış iniş başlamış izlenimi ediniyorum..
1600 takıldı a*q ..
2013,00
Neleri ön plana çıkardığımız anlaşıldığı zaman ve özellikle iki ay önceki malum olaydan sonra takipçilerin borsa ile ilgili yazdıkları ve katılımları 3-5 yıldır hiç yapılmamış düzeydedir. Adeta yazılanlar son dönemde, bakın biz neleri kaptık buradan şeklinde. Doğru yoldaydık ve sonuç vermiş. Bunu görmek memnuniyet verici.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Burası anlayana balık tutmayı öğretti gerisi tırıvırı. Yanlız geriye harbi uygulamak kalıyor. Uygulama aşamasında takipçi lone alone dur.
Jelibon.
Dow jones mevsimsellikte nisan.
jel.
Çok Uzman
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri