2010-2011-2012-2013
mart ayı durumları
nisan başlarında veya 2. haftasında düşüş başlıyor
benzerlikler süper
ytd
passat![]()
2010-2011-2012-2013
mart ayı durumları
nisan başlarında veya 2. haftasında düşüş başlıyor
benzerlikler süper
ytd
passat![]()
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
2009 dan başlayan hareketin TR de en önemli aşamısındayız ve sürecindeyiz.
Alayı 10000 dedi burası önce 72000 sonra 80000 i aşar dedi.
87500 kritik dedi.
İlk aşama da 87500 geçilmedi o zaman yaklaşırken de not düştük eğer geçerse başka yüksekler konuşacaz dedik. O zaman geçilmedi ve geri çekildi, geri çekilişte ew verdik kutucuktan geri zirveye teptik.
Zireveye tepişte .78 den önce dönmez .78-.100 bakacaz dedik ve ew zaten öyleydi.
Hatırlayalım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ew.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
C,B ilk yapılan tepe ise .78-.100 arasında tıkanmalı.
Yok hayır C,B bu tepeye konulacaksa 87500 geçmemeli.
Bu ikisi CB tepe seneryodur ve sonucu 87500 asla geçmeden aşağıdır.
Jelibon.
Eğer 87500 geçerse,
o gördüğünüz düşüş yani 86XXX-75XXX (ben tam değer bilmem yanlışsa düzeltin kendiniz) düşüşü bir vevi 4 düşüşdür ve
piyasa o günden bugüne yeni bir 5 dalga içindedir gördüğümüz yatay 2 düşüşdür ve sert 3 yukarıdayız.
Bakın tek kıstas var zirve yenileyecekmi ve 87500 geçecekmi?
İkisi de olursa yeni bir 5 dalgadayız ve hedef 89000 ila 99000 arasındadır.
Jelibon.
Graf.
Jel.
Ben şöyle isimlendirdim Hocam ...
Bankacilik endeksi üzerinden.
Fiyat ve zaman oalrak ta cuma 17:00 civari pek çok kesişim kümesi sağlanmiş durumda.
![]()
Vatanımsan Turan ...
İhtimali azalan.
jel.
Son 75XXX deipden bugüne kadar olan.
jel.
Çok Uzman
hadi ordan jelibon.
Şimdi, 3-5 yıldır ilk defa papatya vurgusu yapmadım ve daha ötesi her zaman dönüş potansiyeli olan atıyorum 20 yılda 18 yıl dönüş yaratmış martta yaratmasa -+ 1-2 ayda yaratmış equinoxu bile arka plana attım ve yazmayp üzerinde durmadım.
Sebebi papatya ya da herhangi zaman bende ewden ön planda olsa da sp de kabak gibi dalga eksikliği çok ön plandaydı.
Jel.
Sabahtan akşama kriz konuşuyorlar bunların yatacak yeri yok
kimse de çıkıp demiyor bu endeksler son 100 yılların tarihi zirvelerinde alayı kaput olmuş yanılmış
hala sabahtan akşama terane dinliyoruz
tamam bu ayular kakkat enayu oldu da
ASRIN BULLARININ HAKKINI KİMSE VERMİYOR, TERANEYLE MASALLARIYLA TOPİCLERİYLE BLOGLARIYLA TECAVÜZ EDİLDİLER DE BİZ DE GÖĞSÜMÜZÜ GEREMEDİK DOĞRU DÜRÜST.
JEL.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri