105300 gecılırse önü acılacak. ılk hedef 106xxx lerın ustüne atmak olacak dıye duüsünüyorum.![]()
105300 gecılırse önü acılacak. ılk hedef 106xxx lerın ustüne atmak olacak dıye duüsünüyorum.![]()
günlük pivot 104375 rakamının oldukca üzerindeyiz. longlar rahat olmalı. 105300 gecıldığinde çok daha rahat olacaklar.
gecılemezse olası bir kısa surelı sert realızasyona karsıda hazırlıklı olunmalı.
asağıda 104825 ve önemli rakam 104375 olası destekler olarak görülüyor. benim düsüncem bu seviyelerden salacaklarını düsünmüyorum.sayet sarkıtırlarsa 104375 altı longda olunmamalı. sımdilik sistem longda. sıkıntı yok. bence.
İyi haftalar
105.075 destek konumunda
105.475-106225 drenç konumunda
sistemlerde şimdilik değişen birşey yok
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
1 Nisan...
Şakası...
mı???
"Söylediklerim, bilim ile çeliyorsa bilimi esas alın"
Mustafa Kemal ATATÜRK
105.475 ekarde etmek üzere 106.225 sırada
değişen bir durum yok
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
günün sorusu(daha once verdiğim değerler çalışıyor mu?)
yön nere(çalışıyor, o halde ne düşünüyon)
pala bilir(bırak pala düşünsün, sen trade et)
Hayat sana herzaman ikinci şansı verir;
adına "yarın" denir. (Neyzen)
bence düşüşü beş dalga saymak mümkün ama 93 binde yükselen dalga
muhtemelen üç dalgalık basit bir zig-zag olarak kalacak ve zirve yenileyemeden
düşecektir . (bu iki kötü ihtimalden birincisidir.)
yani sizin grafikte 3 yazan yer (A) , 4 yazan yer (B) ve şimdi (C) için gidiyor .
Y E S , WE CAN !!!
Sn.seagate, hipotezimin en önemli iki noktası
H1: Zirve ihlali olmamalı
H2: 85689 üstünde iki gün kapanış(birinci gün kapanış Cuma geldi, bugün o yüzden önemli)
tabii grafta görünen dik ok sanki tüm düşüş bir günde olacakmış gibi izlenim verebilir(galiba insanların hoşuna giden bu) ama bu anayasa fırlatıldığında bile olmadı...
tüm düşüşü 1 yıla yaydığımızda bu daha olasıdır zaten ew beklentisi bunu söylüyor
bir de herkes düşüş üzerine kurgu yapıyor oysa kaldıraçlı piyasalar çift taraflıdır, bunu unutmamalıyız.
"Söylediklerim, bilim ile çeliyorsa bilimi esas alın"
Mustafa Kemal ATATÜRK
hocam birdeni değil 1 senedede o seviyede düşüş akıl almıyoru kastettim hergün olumlu hikayeler dinliyoruz malum..
2. kapanış neden önemli topiğide meşkul ediyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri