öle bu işler,....
öle bu işler,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şurası işte,..
o sistemin indikleri,..
sat sp öncesi sat verdi ama %100 yapamadı,..satımsı oldu,..
işte hep takip oradan buradan, şuradan,...
öle,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ban diyinki ,biz bundan hoşlandık, onu veriyim daha ne yapıyım, burada oldukça yazarım mealini,
ama sizde birader hiç birini beğenmiyorsunuz ya,..
beğendiremedik gitti,...
dinamik yapalım bence en iyisi o,...ama günlük veya haftalık,...saatlik sadece değer versin,...
üç teşekkür alan graf var,...ben vermeye çekiniyorum, siz teşekkür atmaya, bölede bir durum,..
ama kendimi yendim, hepsini verdim gizlimiz saklımız yok,...
inanın buna,...
bakın goldu ne güzel zabtetmişim, üstüne spor bile yaptım,..
keh, keh,...
iki kez açıkladım çünkü,...
hocam sen bu grafiği her akşam koysan buraya güncel büyük fayda olur bizlere
kırmızı okun bittiği yerde güzel daha ne olsun..
ilk kırmızı okta komple palaya gireriz trendi alıp diptede çıktıkmı tamam sokakta kafamız dik gezeriz heralde..
yok abi açıklama arama uğraşma ben pek anlamıyorum zaten bu sistem grafik işlerinden anlamamda
benim anladığım tek şey var onuda daha hiç beceremedim her hikaye palavranın ardından çöküş gelmesi.. ama nerden anlamıyorum..
onun için gene zirvelere gelmiş palavralar bini bin para hergün not ralli hikaye bakıyorum ne oluyor diye..
indregandi Nickli Üyeden Alıntı![]()
Graflarda iki saçma sapan indikatör,...
Onlara ait bir expert advisor,...barlar üstünde,..
Bunların hiç biri önemli deyil,...
Altta işte keza yine kopuk kopuk kırmızı yeşil trend çubukları,...
ındikatörler 14 period gerçek zamn,...reel yani, ...ve her defasında sadece biri sahte olabilir, diğeri ise bu durumda gerçek,...bu haliyle günlüğü inceliyorlar,...
No1 indikatör,..satış indikatörü ve 12 gündür alışlara boyun eğmiş durumda,..
No2 indikatör alış indikatörü ve 2 gündür satışta,..
Buraya kadar olan bölümde satış (no1) deki düşüş satış indikatörü olduğundan 12 gündür alışı gösteriyor tersten, alış (no 2) o da 2 gündür satışa dönmüş,...
her durumda biri gerçek olduğuna göre,..ve her ikiside satışta olduğuna göre gerçek durum nedir,..?????
Flat,..
Peki hazırlık anlamında satış girilebilirmi evet ancak stop uygulanmalı zira yukarıda anılan durum nedeniyle ne yok teyit yok,...zira her ikiside düştüğünden durum yatayda,..
öyleyse
durum flat, satış için teyit yok, bunun anlamı çok isteniyorsa stop koyarak satışa girilebilirdi demk,...
Alttatki trend çubuklarındaki boşluklar ise zaten geçmişe dönük teyit olacak,...
şöleki, alış devam ederse boşluk yok al yönünde devam eden bir piyasa, yani al durumunun devamı,..boşluk yok,.......
Ancak sat gelirse o son yeşil boşluk verip yukarıdaki flatıda bozarak sat verecek ve teyitli olacak,...
Böylesi bir durumda stoplu hazırlık shortçuları fazla kazanablirler, belirsiz flat piyasada riske girmişlr ve bu olursa hakları dır,.....
Ancak şu anda nedir, flat,...
Bakalım yarın ne der,...
daha önce yaptığım açıklamalar bunlar,...bir tanesini aramamk için kopyalı koydum, ikinci açıklamaya alınıtı yapmışım çünkü öncekini,
kısaca tepeden satış nerde öle,....
fakat şu var, konfor,...
nedir aynı anda ikisi birden yanlış olamaz, öyleyse biri her durumda doğru,..
doğrulık neyse yani yön %100 dür, zaten %100 olan doğrudur,..mantık,..
mesela son sinyal sat olan sp haberi öncesi %100 üretmedi,...bekle dedi, bekledim,..akşama sp geldi,..
ve bütün kırmızı okları çekip yeşil devam etti,...ben min pozda kaldım,..eğerki short açsam 1500 puvan terste kalacam, en az, ve kontrat sayım artacak, üstelik cari piyasada,..çok tehlikeli,
daha önce şöle dedik, cari py shorta gelmez, long olabilir ama short olmaz,..
poz aslen hep dış açılmalı, içi piyas yapıcısınındır,..
ky dışta olmalı,...
zira py illaki banta döner, dıştan giren banta gelişte kar yazar,...
o nedenle ben derimki, short extra için tepe yenilensin, çünkü dış olacam, ...ve banta gelecem,...
maliyetim hep düzelecek, günün birinde bana düşen bu pozu erken çıkmamak olacak bu sayede,...
maliyetine oyun böle, yön bir bakış, tek yöne,..
tabi başkaca faktörlerde var ,
bir py tahminimiz var, bir zaman tahminimiz var,...bu tahminler milimetrik tutmasada kabaca maliyete oynayan bir kişiyi rahatça donatır bilgi olarak,..
maliyetin hedefi zamanı geldimi karını sonuna kadar almak olmalı,..
e şimdi bu noktada ben malum 128000-81175 arasındayım,..
maliyetim 97600..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri