Sayfa 2161/3250 İlkİlk ... 116116612061211121512159216021612162216321712211226126613161 ... SonSon
39000 sonuçtan 25.921 ile 25.932 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

öle bu işler,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şurası işte,..

o sistemin indikleri,..

sat sp öncesi sat verdi ama %100 yapamadı,..satımsı oldu,..

işte hep takip oradan buradan, şuradan,...

öle,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 10 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi bu sistemi bilyorsunuz,...anlattım bir kaç defa , bu satışa döndü ve falatı bozdu, pembe oklar,

ancak indikatörün 100 e doyması gerekiyor, henüz bu yok, yalnızca sata döndü...

o dinamiğin haftalığı(1025xx-6xx) bu iş için yetrli olur,..

öte yandan diğer indikte kızardı turuncu oval olan,..

yani zor kaçamıyorlar yukarı sanki,..
    bunu biz hafatalık dinamik üstünden ölçelim en güzeli bu,...

dün geçmiştik yukarı ve bugün al yönde devam ediyor değişiklik olursa buradaysak yazarız,..
    hep ayrıntı, ayrıntıda gizli, yoksa bir bütün hep var, işte kimimiz long kimimiz şort olarak bütünün parçalarıyız,..

neyse olucek, du bakalım,....

yavaş, yavaş, usul, usul,..sakin sakin,...

6. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

ban diyinki ,biz bundan hoşlandık, onu veriyim daha ne yapıyım, burada oldukça yazarım mealini,

ama sizde birader hiç birini beğenmiyorsunuz ya,..

beğendiremedik gitti,...

dinamik yapalım bence en iyisi o,...ama günlük veya haftalık,...saatlik sadece değer versin,...

8. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

üç teşekkür alan graf var,...ben vermeye çekiniyorum, siz teşekkür atmaya, bölede bir durum,..

ama kendimi yendim, hepsini verdim gizlimiz saklımız yok,...

inanın buna,...

10. 11 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bakın goldu ne güzel zabtetmişim, üstüne spor bile yaptım,..

keh, keh,...

12. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.537
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.841
    Toplam Teşekkür
    4.570 Yazısı Teşekkür aldı

şurası işte,..

o sistemin indikleri,..

sat sp öncesi sat verdi ama %100 yapamadı,..satımsı oldu,..

işte hep takip oradan buradan, şuradan,...

öle,...
    nasıl oluyo acaba fiyat yükselirken satımsı indregandi patron uyumsuzluk mu hesaplıyor

bu grafik sistem güzelmiş satı tam tepede vurmuş müthiş o kırmızı oku ilk koyduğu yer

başka bişeye gerek yok bunla trade edersiniz

14. 7 Kullanıcı seagate tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı seagate Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl oluyo acaba fiyat yükselirken satımsı indregandi patron uyumsuzluk mu hesaplıyor

bu grafik sistem güzelmiş satı tam tepede vurmuş müthiş o kırmızı oku ilk koyduğu yer

sea gate patron açıkladım bunu daha önece ama senin iin bir kez daha, yada du bakalım eski açıklamyı buluym,....

16. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

iki kez açıkladım çünkü,...

18. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.537
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.841
    Toplam Teşekkür
    4.570 Yazısı Teşekkür aldı

hocam sen bu grafiği her akşam koysan buraya güncel büyük fayda olur bizlere

kırmızı okun bittiği yerde güzel daha ne olsun..

ilk kırmızı okta komple palaya gireriz trendi alıp diptede çıktıkmı tamam sokakta kafamız dik gezeriz heralde..

yok abi açıklama arama uğraşma ben pek anlamıyorum zaten bu sistem grafik işlerinden anlamamda

benim anladığım tek şey var onuda daha hiç beceremedim her hikaye palavranın ardından çöküş gelmesi.. ama nerden anlamıyorum..

onun için gene zirvelere gelmiş palavralar bini bin para hergün not ralli hikaye bakıyorum ne oluyor diye..

20. 8 Kullanıcı seagate tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

yukarıda grafta mevcut sistem reel time dır,...

ancak sinyal çekmez,...

doğrusu şu birini çeker biri her durumda kalır,..

şimdi daha öncede bunu verdim ve açıkladım,...şu demek bunu verdiğimde artık açıklamıyım,...anlaşışın durum,...

yeşil ok, ilk tepki başlangıcını vermekte,...şu anda da bu al durumunu devam ettirmekte,..ancak bir de kırmızı okla realize almış durumda,..

aslen bu yapı flat demek ve zaten geçen bunu açıkladım,...

şuda olabilir, yani poza gir kar al çık,..ve zaten görmektesiniz ki bir kaç gündür al ve satlar yaşamaktayız,...

işte dün, işte bu gün, bunlardan öncesi,...

bu durum flat durum olduğundan, aynı zamnda yatay piyasa demek, hem kırmızı ok, hem yeşil ok, aynı anda varsa fiyatlarda pozsuz geçireceğiniz bir zaman , yada al sat yap gün içi poz tutma,

piyasanın yönü, yani ikisinden biri durumu ortaya çıkana kadar bu şekilde hareket et,..

eğer radikal bir longörsen,..pozunu tut bırakma,...eğer shortörsen yine radikal bbu durumda stop nokta koy ve pozunu taşı,..

yani multi seçenek ve durumdan vazife çıkarmakla ilgili,..vazifeyi işte bir kısmını yazdık nasıl çıkarırsanız,...

sorun ise genelde ky ayağında,..ama psikolojik elbette,...

ikisinden biri gerçek olduğundan shorta geçme noktasında fiyatların kısmen düşmüş ve gerilemiş olacağından ve çekinme duygusu ve poz alamamak,...

şu an için ise çözüm kırmızı okun başladığı yerden, o bardan iz sürmekten geçmekte,...

çünkü buna göre stop burası olacak,...işte wemasına bakarsınız o barın, veya kapanışını ölçü alırsınız, yada yükseğini, yada düşüğünü, size ve cüzdanıza yine pisikolojinize bağlı,...

başarılar cümleten,...
    Alıntı seagate Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

indregandi Nickli Üyeden Alıntı
    Graflarda iki saçma sapan indikatör,...

Onlara ait bir expert advisor,...barlar üstünde,..

Bunların hiç biri önemli deyil,...

Altta işte keza yine kopuk kopuk kırmızı yeşil trend çubukları,...

ındikatörler 14 period gerçek zamn,...reel yani, ...ve her defasında sadece biri sahte olabilir, diğeri ise bu durumda gerçek,...bu haliyle günlüğü inceliyorlar,...

No1 indikatör,..satış indikatörü ve 12 gündür alışlara boyun eğmiş durumda,..

No2 indikatör alış indikatörü ve 2 gündür satışta,..

Buraya kadar olan bölümde satış (no1) deki düşüş satış indikatörü olduğundan 12 gündür alışı gösteriyor tersten, alış (no 2) o da 2 gündür satışa dönmüş,...

her durumda biri gerçek olduğuna göre,..ve her ikiside satışta olduğuna göre gerçek durum nedir,..?????

Flat,..

Peki hazırlık anlamında satış girilebilirmi evet ancak stop uygulanmalı zira yukarıda anılan durum nedeniyle ne yok teyit yok,...zira her ikiside düştüğünden durum yatayda,..

öyleyse

durum flat, satış için teyit yok, bunun anlamı çok isteniyorsa stop koyarak satışa girilebilirdi demk,...

Alttatki trend çubuklarındaki boşluklar ise zaten geçmişe dönük teyit olacak,...

şöleki, alış devam ederse boşluk yok al yönünde devam eden bir piyasa, yani al durumunun devamı,..boşluk yok,.......

Ancak sat gelirse o son yeşil boşluk verip yukarıdaki flatıda bozarak sat verecek ve teyitli olacak,...

Böylesi bir durumda stoplu hazırlık shortçuları fazla kazanablirler, belirsiz flat piyasada riske girmişlr ve bu olursa hakları dır,.....

Ancak şu anda nedir, flat,...

Bakalım yarın ne der,...

daha önce yaptığım açıklamalar bunlar,...bir tanesini aramamk için kopyalı koydum, ikinci açıklamaya alınıtı yapmışım çünkü öncekini,

22. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

kısaca tepeden satış nerde öle,....

fakat şu var, konfor,...

nedir aynı anda ikisi birden yanlış olamaz, öyleyse biri her durumda doğru,..

doğrulık neyse yani yön %100 dür, zaten %100 olan doğrudur,..mantık,..

mesela son sinyal sat olan sp haberi öncesi %100 üretmedi,...bekle dedi, bekledim,..akşama sp geldi,..

ve bütün kırmızı okları çekip yeşil devam etti,...ben min pozda kaldım,..eğerki short açsam 1500 puvan terste kalacam, en az, ve kontrat sayım artacak, üstelik cari piyasada,..çok tehlikeli,

daha önce şöle dedik, cari py shorta gelmez, long olabilir ama short olmaz,..

poz aslen hep dış açılmalı, içi piyas yapıcısınındır,..

ky dışta olmalı,...

zira py illaki banta döner, dıştan giren banta gelişte kar yazar,...

o nedenle ben derimki, short extra için tepe yenilensin, çünkü dış olacam, ...ve banta gelecem,...

maliyetim hep düzelecek, günün birinde bana düşen bu pozu erken çıkmamak olacak bu sayede,...

maliyetine oyun böle, yön bir bakış, tek yöne,..

tabi başkaca faktörlerde var ,

bir py tahminimiz var, bir zaman tahminimiz var,...bu tahminler milimetrik tutmasada kabaca maliyete oynayan bir kişiyi rahatça donatır bilgi olarak,..

maliyetin hedefi zamanı geldimi karını sonuna kadar almak olmalı,..

e şimdi bu noktada ben malum 128000-81175 arasındayım,..

maliyetim 97600..

24. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri