ne demek,...
her zaman,...
bu coğrafya, döner döner, dolaşır ve sana gelir,...
sende kucaklarsın, aptallığımız hep buradandır,...
ama şimdi kademe, kademe, geri çekilme, batıya doğru,...
vatan ile finans ikame olacak,...
ne demek,...
her zaman,...
bu coğrafya, döner döner, dolaşır ve sana gelir,...
sende kucaklarsın, aptallığımız hep buradandır,...
ama şimdi kademe, kademe, geri çekilme, batıya doğru,...
vatan ile finans ikame olacak,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sonuç şudur, büyüğe çatacak, büyük olmamalı,...
yoksa bu çatışma olmaz savaş olur,...
zemin hep çatışacak düzeyde tutulmalı,...
işte malum biz 1984,...çatıştık, zemin kaydı,...
halı muhabbeti,..halıyı kıvırmış aniden çekmek için bekliyor, diğeri halının ortasında ve ayakta,
maharet halıyı çeken halıyı hızla çekerken, halının üstünde duran aykta kalacaktı,...anlamayacaktı,...
bu günlerdeyiz,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Hayırlı cumalar dostlar...
Aşağıda 100,8**
yukarda 101,6** ve kalıcı yukarı hareket için 102,723 takip edeceğiz...
Günaydın, hayırlı cumalar, bol kazançlar cümleten
s.a hayırlı cumalar, bol kazançlar cümleten
pivotum:101700
desteklerim:100500 - 99650 - 98450
dirençlerim:102550 - 103700 - 104600...bence..
kısa vadede ise 101400 üstü olumlu..sonra 101900 ve 102650 direç...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
100800 altı kalışlarda 99800-600 destek olabilir...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
3 yıl sonra zamanlamayı çok güzel denk getirdi,....
ada vapuru na çok güzel denk geldi,...
analizler için elinize zihninize sağlık, ama duygu eksik kalmış sanki
he, ???
vob yukarıdaki şekilde;....
peki ne olmuşta,..xu030 ve teorikte kale düşerken vob ayakta kalmış;...
makas,....
- makas 600 puandan bire bir gelmiş,....bu farkın yenmesi anlaşılan vobu indikatörde ''0'' oricin üstünde tutmuş,...
sonuç olarak;
x30 ve teoriğe daha bir bakacağız,...
pazartesi günü,...
eğerki vob uda alırsak yanlarına aşağıya iş bitecek, ...
aslolan zaten kim,...xu030 ben deyilim,..
xu030 satmış, satan ben deyilim,..
ben kimim vob,..
ama aslolan kim x030;...
pazartesi x030 dan başlarım,...teorikten başlarım; satanlardan...
vob yanlarına gelecekmi bakarım sonra,...ben zaten shortum, ama iki kere shortum, ...
buradan brindeyim, elbette yukarıdan ikinci açılacak, tepe yenilenirse daha önce deyil,..yada mc gelmeden ikinci açılmaz,...
öyleyse x030 dan bakarım;...
voba;...
vob kimki;...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri