Garanti akbank ve iş bankası gibi endeks sürükleyen hisselerin gerek günlük gerek 60 lık grafiklere de bakılıyor değil mi ??? Aman derim. 1-5 dakikalıklardaki 100-300 puanlarla uğraşırken bu çoğu zaman gözden kaçıyor gibi geliyor bana.
Garanti akbank ve iş bankası gibi endeks sürükleyen hisselerin gerek günlük gerek 60 lık grafiklere de bakılıyor değil mi ??? Aman derim. 1-5 dakikalıklardaki 100-300 puanlarla uğraşırken bu çoğu zaman gözden kaçıyor gibi geliyor bana.
101275 yandi düşüş bitmiş olmali
ama diğerr taraftan yanmasi gereken 100775 yada 100575 te var ...
xu100 dede bilmem kaçinci defa denediği 82000 ler
Vatanımsan Turan ...
kısa vadeli bir hedef gerçekleştiği için hesaplardan biri 101.000 flat oldu .
böyle büyük çöküş barları poz kapatmak için birebirdir .
diğer ana hesap hala short . Yarın ver coşkuyu günü .
mavi çizgi 100.900 .
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
vermedi 275+ da yapti
300 den long lanet olsun
Vatanımsan Turan ...
bu da varmış ya şimcik gördüm
kaç gündür nerede ise +GAP getiren PY bugün longlayanları gün sonu dökme adına -4xy GAP mi getirdi acep
izsüren SL ile PY ile aynı yönde olacağim inşaallah yarından itibaren.
kısmetsizliğim bugün garanti olsun diye iz süren SL tan 250 birde sert verince komisyon ile 600 sonra da 400 kötüleştirdiğim port oldu
101250 + da benim daha gidecek yerim var dedi namıssız
lakin 101950 de 2 dene verdi sonra vermedi
verdiğim rahatsizliktan dolayi tüm arkadaşlardan özür dilerim stresli bir gün oldu benim için
lem 9GAP hergün ben kısa long giriyorum bakalım napçek yarın ne kadar GAP gelecek
açiliş bar ile kısa olmak üzere iyi akşamlar
bugün -1000 olan kısa maliyeti yarın yerine koymam lazım
Vatanımsan Turan ...
iyi akşamlar
Herkeze iyi akşamlar
mart başından beri konsolide olmaktayız vay kaçtı göçtü naralarıyla bugüne kadar gelindi,artık bu konsolide bi yöne çok sert ve dik açıyla şekillenme zamanı gelmesi gerekir.durum fotoda tarafsız sistemle gösterilmeye çalışılmıştır.hayırlı akşamlar.
![]()
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Çok ama çok değerli bir topik burası. Yapılan analizlerle bir çok kez kolay yoldan hazır avlar teslim edilse de. Sayın gnome aralarda verdiği destekleriyle avlanma tekniklerini ve ava giderken av olmama durumlarını gayet başarılı şekilde anlatıyor.
Tabi ki insan çok ama çok değişik bir varlık. Burayı okuyup ta kendilerine farklı yollar çizip ki genelde böyle olur, her seferinde artık yazılanlara kesinlikle harfiyen uyacağım diyerek ya zafer sarhoşluğu yada yenik düşmenin acısıyla tekrardan eski düzene geçildiğine eminim. Zaten bunun hep bu şekilde olduğunu ve makinenin nasıl para kazandığını sayın gnome çok kez anlatmıştır.
Bir zamanlar bir çok kişinin takip ettiği ilk başlarda başarılı gibi gözükse de sonradan insanları piyasayla inat ederek büyük zararlara uğratan çok kişi gördüm. İsim vermeye gerek yok fakat çok canlar yandığına eminim.
Bu sebepten bu topik gerçekten çok değerli ve anlamlı. Lakin sürekli takip altında olduğunun bilinmesi gerekir. Boru değil yani makine bu.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri