Hocam silah bırakma çağrısına rağmen önemli bir hareket olmadı.
Hocam silah bırakma çağrısına rağmen önemli bir hareket olmadı.
çok iyi düşünmeliler diyecem ama cini şişeden çıkarttılar bir kere, globalde yazmıştık bu cin işini,...
bir daha feriştahı gelse sokamaz,...bu artık her yönü ile enkazdır...
sistemde gidişatı yönünde olumsuzluklar paranın çekilmesi ile sonuçlanır,...gidişat yönünde eylemler para ile desteklenir,...
burası artık gerçek, ..
ben dedimki, ağırlık rusyaya kaymış, dedimki koşa koşa gelirler, dediğim buydu o zaman,...
anlayana yazarım,...
tr uzlaşarak olsa olsa ortasından çatlar,...
ya bağımsızsın varsın yada yoksun,...
para bu şi çözmez,..
işte koyar elin oğlu motor döner, ııhhhh dedimi çeker alır gider,...
baştan düşüneceksin bütün bunları,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bizim farkımız hep bu oldu, bunu çözdük,
yoksa 50 kere gümlerdik short diyarlarda,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
AB sini, yananistanını, şimdi ki rum olayını, sayrıyayı, k.ırak sıkışmışlığını hep yazdık, hep tahmin ettik, ve hep parayı bunlarla birleştirdik, bütünleştirdik..
dedikki yol kenarındaki laleye kadar shortum,..bunu vatan için dedim elbet te,..
duygusaldım, yoksa piyasaya demedim,...
kum şişesinde yazdık, kilicini kalkanını,..
niye minumum shortum ben he ?????
niye trade etmiyorum,..
niye maliyeti kovalıyorum,..
hep bundan,....
x bank;
kim x;
kim bank,...
olamassa bank, bank, bank,...
yada
beng beng beng;...
hep şudur;
paradaki artış uzlaşıyı getirir,...çünkü para miktarı paylaşılabilir duruma gelmiştir,...
ve uzlaşmayla taviz çoğu zaman biri diğerinden ayırt edilemez,...
nereden durup baktığına bağlı,...
işte bu günlerdeyiz,...
para bir kere bulaştımı üstüne, iki şey gündeme oturur,...
bundan sonrası için ya para artacaktır, ya eksilecektir,..
işte korku eksilme yönünde ve uzlaşma ise(yada taviz) miktardaki artış yada eldekini muhafaza yönünde egemendir, ....
yine bu günlerdeyiz,...
sonuçta;
şudur,..
korku yaptırır;
uzlaşma yaptırır;
taviz yaptırır,...
ve yine sonuç,
yaptırır,...
işte bu günlerdeyiz,...
hangisinin olduğu önem arzetmez,...sonuç önemli,...
sonlu günlerdeyiz,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri