Ben de okuyorumAma görevdeyim şu anda birşeyler derleyip yazamıyorum. Kaldıki bugün kafamı çok karıştırdılar. Pazarda olsak kardeşim alıyonmu satıyonmu sen de bir karar ver yahu yeter artık derlerdi adama.
Tecrübeden söyleyim, böyle bıktırıcı sinir bozucu hareketlerde hep bir amaç oluyordu. Eminim oldugum şey Sn.Gnome Ustamızın dediği gibi bu iş bittiğinde birkaç gün veya hafta sonra buralardan 10-15 bin puan uzakta biryerlerde olabiliriz. Bundan önceki hafta sonu yazmaya çalıştıgım gibi karar haftası iyi çalışmak gerekir filan diyodum, Karar veremediler bu hafta veya verdiler de bekledikleri kadar mal veya para hangisi lazımdıysa artık, gelmedi, o yüzden sürdürdüler süründürdüler piyasayı. Ama bekledikleri birşey var. Ya mal, ya para. Bence para bekliyorlar. Alış kademelerine sıra sıra dizilsin birileri de verelim kucaga diye. Mal bekleyen adam böyle yapmazdı. Düşüyormuş gibi gösterdiğinden fazla gidecekmiş gibi gösteriyorlar. Açıkçası short ile bekliyorum ama yanlış pozisyondayım hissi bende bile günden güne güçlenirken yaptıkları şey sanırım gidecek piyasa ruhu gazlamak , ve de burda yazıp konuştugumuz bazı seviye geçtimi de kucagımıza verilecek lotları ne kadar kucaklıycagımızı hesaplamak.
Herkese hakkaten bol şans.

Ama görevdeyim şu anda birşeyler derleyip yazamıyorum. Kaldıki bugün kafamı çok karıştırdılar. Pazarda olsak kardeşim alıyonmu satıyonmu sen de bir karar ver yahu yeter artık derlerdi adama.
Alıntı
Yer imleri