Pala 1612 ye gelecen kaçarın yok.(b.r.) burası JELİBONCA JELİBONCA gerisi FASO FİSO TIRI VIRI....
Pala 1612 ye gelecen kaçarın yok.(b.r.) burası JELİBONCA JELİBONCA gerisi FASO FİSO TIRI VIRI....
Eger ki 1612 ye yaklaşır geçmezsen ve yaklaştıgın yerden düşersen düştügün yerden full alırım 1675 e kadar satmam ....bilesin...
HA 1612-1620 yi new moon pencere kapanmadan geçki bende 1570 ten aldıklarımı satayım......SN JELİBONA ASRIN EW CİSİNE SELAM YOLA DEVAM...
1551
1556
1552
Son 3 kapanış.
Yakında sert gelecek, aşağı ya da yukarı aynı yönde olun. Biraz daha yataydan sonra ya da hemen şimdi.
Görüldüğü gibi 1 marttan 50 üstü puan yukarıda sp hariç bütün abd borsalarında tüm zamanların en yükseğindeyiz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
FİBO 13. GÜN BUGÜN
BUGÜNDE YATAY AZ ARTI VEYA AZ EKSİ OLABİLİR
PAZARTESİ VE SALI GİBİ GEÇİREBİLİRİZ YİNE
YİNEDE DİKKAtli olmakta fayda var
satış tarafındayım
ytd
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
a bitmeden sp de tüm zamanların yeni zirvesini görmeli, bu fikir görmezse zaten intermerket devergence dır. (Piyasalar arası uyumsuzluk). Esas uyumsuzluk dow ve tran arasında yok yani dow teori sorun yok, olası bir b enayuların çöküş senaryoları arasında son yukarı c için alım fırsatı olacaktır.
Bakalım a sp de tüm zamanların yeni zirvesini yapacakmı b ye geçmeden? Zaman gösterecek, Bence yapacak ama Bence. Yapmazsa da beni suçlamayın fikirlerden büyük piyasa var. Hiç kimse piyasadan büyük değildir de olamazda.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
İşin bence olan kısmında iki alternatif var.
ENAYULAR KOMADA.
Dow bu hafta 60-100 puan düşer haftaya%2-3 ralli yapar.
Ya da dün düşüş bitti ve bugün yarından bu ralli başlar.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri