Siyah Beyaz alerji devam.
Jelibon.
Siyah Beyaz alerji devam.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu Fernandes bana göre Futbolcunun tillahıdır.
Yine bana göre bu adam egoistin tillahı ve futbolu bu egoistlik yüzünden sevmiyor.
Deplasmanlarda fotoraf çektirmeyi çocuklarla bile reddeden bir adam.
Değişik bir yapısı var.
Bu yapı yüzünden İngiltere de yıldızlaşmadı çünkü adam futbolu önemsemiyor.
İlk geldiği sene hiçbirşey oynamadı yıl sonunda 3-5 maç performans verdi.
O günden beri TR deki en iyi orta saha oyuncusu.
Bu son dakka golünde ki diğer arkadaşlarına bir koşuşu var düşe kalka yapı mapı egoistlik falan kalmadı, bu takımı ayakta tutan gerçek Fernandesdir. Fernandesi parıl parlatan da Beşiktaştır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bir konuya dikkat çekelim papatya sp içindir.
31 aralık ve 1 mart son iki papatyaydı.
31 aralık etiketini taa o tarihte koyduk.
1 mart neye geldi peki?
Topiği kapatın rica ettik yönetime 2 gün kilitli kalıp açılmış geri.
Şu son papatyalarda 4-5 yıl uğraşıp yorulduğumdan ama yine de bırakışımı ertelemiştim. Benim bırakışımın kişilerle alakası yok takipçiler bunu uzun süredir biliyor.
Bunun dönüşü yok ama son durumları gösterecem önce.
Jelibon.
25 şubatta sp orta vade indik flate çıktı son bir darbe %1 lik satış sata geçirirdi ama ayular %1 satışı yapamayınca ewimiz yönünde 27 sinde orta vade indik geri ala çıktı.
Görüldüğü gibi biz tepe ya da dip avcısı değiliz de olamayız da değerlerle de bilgi dışında fazla bir işimiz yok. En tpeden satma en dipden alma ihtiyacımız yok. Sat gelseydi sp de satta olurduk ew farklı olsa da satta olur sonra da ewi değiştirirdik.
Sp de ew bizim sistemimizde sadece yardımcıdır altında da öyle.
Oldu altın bir dolunaydan ya da yeni aydan teptimi? Orta vade indik al gelecek ve burada yazılacak gelmedikçe her hareket tepki kalıyor.
Ve biz burada 5 aydır altın orta vade indik al geldi diye bir yazı yazmadık.
Yazdıysak bulup gösterecekler.
Jelibon.
Sp, aylık, haftalık, günlük, 60 dakkalık ewler aynıdır aylardır.
Bizde bir grafik üzerinde bir aşağıya bir yukarıya ok olmaz.
Ya artacak ya düşecek böyle bir mantık yok, biz tek yön gösteririz her boku.
Gerekirse de değiştiririz, ama daha çok 30 dakda değiştiriyoruz, daha üstlerde Allaha Şükür mahçup olmadık.
Jelibon.
Sp 30 la başlayalım.
Jel.
sp30dak.
jel.
2 4 ün güzel simetrisi 1 5 için güzel bir fikir olabilir.
Benzetmeler ya da uyumsuzluklar tradein en iyi kısımları değildir ama kullanırız ama garantisi yoktur.
Benim bir benzetme grafiğimden pay çıkaracaksanız hayırlı işler size.
Jelibon.
2 4 ün güzel simetrisinde 1 5 e fikir alırsak
5, 1 in yarı zamanında, eşit, 2/3 ya da 1.3 katı olmalı.
Bir alt 1 den meslek sırrı gördüğüm kadarıyla 2/3 ü kadar olacak. (bu fikir fikirler değişir). Fikirlerin değişebileceğine inanmayıp trade peşindeyseniz tavsiyem gidin devlet memuru olun.
Jelibon.
60 dakda simetriyi gösterelim, 2 4, 1 5 ilgisini, sonra benzemedi derler biz gösterelim de benzemesin.
Jelibon.
hocam altında yeni ew niz nasıl?
60 dak.
jel.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri