gün boyu, ....
soru budur,...
99300
altı/üstü,..
gün boyu, ....
soru budur,...
99300
altı/üstü,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
takip 1013xx e kadar elbette minör,..en fazla ise saatliktir,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
algıda seçici olmak istenilirse yön zaten hep yukarı idi.![]()
Günaydın, hayırlı haftalar
algılatılan deyil, gerçekleşmeler önemlidir,....
algı devreye girdiği anda kişiliğiniz başlar,...işte burada kişilik ya algıya karşı gelir ya algıyla beraber olur,...
buda karekterinizle ilgilidir,...
karakter ya sistemle fırsatçıdır, ya da mevcut sisteme terstir,...
eğer karekter mevcut sisteme tersse oyanayacağınız oyunun yöntemi ve şekli mutllaka değiştirilmeldir,...ve cüzdan buna göre tanzim edilmelidir,...
mevcut para hepimizindir,...biz istedik arz ettiler,..öyleyse bizden akıllılarımızdan asla geri alamazlar, saflarımız ise istediklerinin bile farkında deyiller, .......
biz hep brçluyuz, onlar ise bize hep borçlular,...
aslolan şudur,...
maliyet,....
taşınan paranın maliyeti, bu herkes için,...ağasına köylüsüne,..müdürüne memuruna, mamuruna,...
öyleyse konu, longsan longun maliyeti, shortsan shortun maliyeti,...
kar al %99 shorttur,...%1 longdur,....
öyleyse long %98 gitmek durumundadır,...ki,.....buna oynayanlar mürüvet görsün,...
şişirmelerin ana nedeni budur,....
reel olan ortam şişemez,...ama sunulik hep şişer,.....
işte buradan baktığımda ve shortsam,...yukarıya her gidiş beni onurlandırır,...
zira benim için aslolan maliyettir,....ve bu maliyeti ne kadar yukarıdan bağlarsam karım tersine o derece artar,...
öyleyse shortsam piyasanın yükselmesi en işime gelendir,....
işte burada gelinen seviye önem arz eder,..nereye gelmiş bunun tayini,...
buda bir sinus dalganın kestirilmesinden ibarettir,...
her sinus dalga yukarı kestiği ekseni, tekrar aşağı kesmek durumundadır,...
ve bu sinus dalga 81300 tüm zamn long vermişşse, 81175 tüm zamn shorttur,...
bundan kaçış yoktur,...
bir istisna varki, yeni eksene oturmak tan geçer,...yani ilişkilerin ilerlemesinden,..
şu an için bu eksen henüz ortada yoktur,...
sayın indregandi ben ara sıra hobi gibi takaslara da bakarım bilemiyorum işe yarıyormu ..
Nisan vadeli sözleşmede Cuma günü 512 adetlik açık pozisyon artışı yaşandı ve toplam açık pozisyon sayısı 164.757 adet olarak gerçekleşti.
![]()
http://tinypic.com/yourhome.php
hocam citivan arkadaş bu linkten resim yüklemiş onun attığı resmi görüyorum,sizinde buradan atmanızda sakınca yoksa buradan atabilirmisiniz? tabi başkası içinde sıkıntı yoksa...tşk..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
benim tabi paylaştıklarım doğrultusunda takasla işim olmadığı açık,...
anacak bu konuda takipte iseniz eğer konu hakkındaki analizinizde bizimle paylaşırsanız sevinirim,...
bildiğim kadarı ile,...vade 40000 kalan verdi,...bu kalan bir şekilde doluş yapacak,...
hafta sonu dediğim üzere,...
kesin olan yatırım yapma isteği, öyleyse 40000 illaki yatacak,...
buradan baktığımızda, 512 elbette çok küçük bir rakam,...
demekki 40000 den kalan lar için vuruşma yeri buraları henüz deyil,...
yavaş yavaşını seyredeilm, agresifi hep yön demek,...piyasa demek,...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri