98650 direnç gibim..üstünde 99300 direnç gibim...bence..
98650 direnç gibim..üstünde 99300 direnç gibim...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
iyi haftalar cümleten,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
İyi akşamlar, iyi tatiller
İi aksamlar ii tatiller arkadaslar
durumlarınızı elbette bilemem,....yalnız gold şu şeklide,...
malum günlükte girş kovalıyoruz ve iyi para kazanmak istiyoruz,...böyle bir sorunumuz var,...
şu şekilde,...
short py devam etmekte ancak tepki yükselişimodu sürmekte,...bu manada son 3 günkü düşüş bir fake düşüş ve onay görmüyor,...yani kuvvetli bir tepki olasılığı mevcut,...
ancak bu tepki short içinde yaşanacak bir tepki durumu bunun bilincinde olunmalı bu nedenle tutmaya gelmez,.....
yalnız yinede 1620.x yi geçebilir,....öyle diyim şimdilik ve konuyu kapatıyım,...
sonuç minör girişten günlük tepik çıkarmı ama short py bilncinde olarak ve 1620.x si de keserek gözucu ile,...
ziynet eşyasında böyle bir durum var,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
long tutracam bunda size,...sırası gelince,...bir kaç yüz pips şeklinde,...öyle olması gerekir, tutnca tuttuğuna değmeli,...
sn gandi inanılmaz bir analizcisiniz maaşaallah boş yok (())valla ne desem boş saygı duyuyorum bu gün yine bir şok yaşadık sn gnome yazmama kararı aldıı takdir edersiniz ki gnome kardeşimizde sizin gibi bizlere trade anlamında çok faydası olan kardeşimizdi bıraktı tek tesellimiz sizin burda olmanız neler oluyor anlamıyorum ama umarım gnome kardeşimize sizde bişeyler yazarsınız geri dönmesi anlamında SAYGILAR...
bunu bilmem şüphesiz mümkün deyil ve hatta siz haber vermiş oldunuz,...ama ben tam bu esnada sayın selçuklunun yazdığı ile ilgiliydim,...
yani selçuklu çok haklı,...celibon , sayın celibon yasaklı kullanıcı,...
yani iki sene yaz yasaklan,...briri çıksın tahrik etsin tahrik ol ve yasaklan akıl alacak iş deyil,...
ve bende sessizim madem,...yönetime karşı bu bir tavır deyil şüphesiz, ama sorarım ki yazmanın riski nedir,..
bu riskler nedir,...gelir birisi söver sayar gider, buyrunuz yasaklı oldunuz sonrasında,...
üstelik bu insn ben okudum biliyorum, yazarsam burada voborsada yazarım demiş bir insan,...
celcuki haklı,...
yasak başka sayın celibonun yazıp yazmamsı başka,...dediğim gibi yazamak risk içerir ve bu iş karşılıksız yapılan bir iş,...
bende sessizim,...
sorarsanız söylerim sormazsanız sessizim budur,....
buralardayım ama sessizim,...
iş midir bu ,...
kafama dank etti bir den az önce, niye daha önce deyil, ben topiğini kilitledi olarak biliyordum celcuki yazana kadar,...ama yasaklanacak ne yapmış, eli armutmu toplasaydı,...
hassasiyetiniz için teşekkür ederim söylediklerinize sonununa kadar hatta noktasına virgülüne kadar katılıyorum sn jelibon sekçuklu için inanın çok üzgünüm bu insanların mükafatının bu olmaması gerekirdi diye düşünüyorum tamamen karşılıksız bilgi paylaşan bu insanlara sadece minnettar olunur..buralarda bu sayfaları takip eden insanların yapılan analız ve bilgi paylaşımlarına ve değerli insanlar hakkında yorum yaparken daha duyarlı olmalarını tavsiye edrim.....
hassasiyetiniz için teşekkür ederim söylediklerinize sonununa kadar hatta noktasına virgülüne kadar katılıyorum sn jelibon sekçuklu için inanın çok üzgünüm bu insanların mükafatının bu olmaması gerekirdi diye düşünüyorum tamamen karşılıksız bilgi paylaşan bu insanlara sadece minnettar olunur..buralarda bu sayfaları takip eden insanların yapılan analız ve bilgi paylaşımlarına ve değerli insanlar hakkında yorum yaparken daha duyarlı olmalarını tavsiye edrim.....
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri