...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gandiden hiç bir şey kurtulamaz, bilmediği ew bile,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
102300, 103300, 108950, 113000, 125000
Ben sizin 8y yi daha cok sevmistim. Jelibonun 1 Mart papatyasiyla da cok guzel ortusuyordu.
Sn. Gandi bunlar tamamiyle sizin calismaniz. Yanlis anlasilmak istemem. Cok da takdir ettigimi bilmenizi isterim.
ileriye dönük tahminlerde bulunuyorsak belli rakmalar belli noktalarda bir mana vermeli,...
şimdi bir kere 8 d nin, 8 y ye dönerek global fake atması ve bir 5 dalgasına gitmesinden bahsediyoruz,...
ve bunun için az önce en az günlükte dönüş almalıyız, bu analiz cepte bu olana kadar yükseliş tepkide kalacak diğer boyutta vade geçişinde ki operasyondan öte gitmeyecek,...bu cepte olan saptamamız,...
sonra diyelim kesti günlük,...
evet ama ben de birilerinin çıkıp bu çalışmalarınmızı durumun nazik olduğu bir zamn kesitinde,...
alyhte kullamsını istemiyorum ve bu nedenle bu çalışmayı yakın takip eden bir kişi olarak sizi gördüğümden affınıza sığınarak bu diyaloğu geliştirmek istedim,...
yanlış anlmayınız lütfen,...
ben boşa kürek çekmek istemiyorum,...yazdıklarımın emeklerimin unutulması kadar beni üzen bir durum yoktur böyle bilinsin,...
dediğim gibi bunlara ihtiyacı olmayanlar, offline olsunlar ve izlemesinler onlara yakışan budur,...
ama izleyenler,...bu işe ucundan kenarından dağarcık yapmalıki, belki gözden kaçıracağımız noktalar olabilir,...
sonuçta bu analizler durumu mnfi müsbet hazırlayacak olan gelişmeler olacaklar,...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri