BANGA mühim
Flexy buba,
Harem Dizisinde FleksiGÜL HATUN var. Gördün mü?![]()
En az 3 HİSSE...
bu da ne lem deme....Grafa iyi bakalım..FDJR/x30yvade grafı o...fiyat üst boll banda gelmiş ve üst boll band açılmış...şahsen fiyatın üst bolla yapışıp gitmesini bekliyorum..bu DOW iyi artıdayken bizimkinin parende atıp ters yapması ile mümkün olur, tematiksel ve matematiksel olarak![]()
BANGA mühim
ve ENTler bu savaşı durduramaz
BANGA mühim
valla bu da son motiveytıv graf yayınım...NİSAN vade....YVADE de MFI kararsız amma NİSAN vadede kol gibi para çıkışı var...görünüyor...şimdilik...
APSD: YVADE -21000
NISAN VADE: 16000
Bu ne demek olabilir? 5000 güzide şortcu YVADE de kapandı ama NİSAN da reşortmaya dötü yemedi ?
Bunların hepsi senaryo tabi..tersi de yazılabilir..siz siz olun pivotlarınıza uyun..ayrıca gün kapanışında bakmak gerek indiklere..adam alıveri MFI yukarı döner filan..herşey mimkin
BANGA mühim
valla şu an baklıma ne geldi..2-3 gün önce bizim lonk olduğumuz, dow un gece pis düştüğü ama ertesi gün ilk seans bizimkinin güçlü gösterildiği seans varya(ikinci seans verdilerdi biz de istopladıydık)..ahada o hareketleri andırıyor..yada ben öle görmek istiyorum
BANGA mühim
dur bide ters psikoloji yapalım.. 15 dklıkda tobo var...üw
BANGA mühim
vay arkadaş... italya'da sol geliyo diye borsalar yükseliyo yaa...bugünleri de gördük...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri