Sayfa 722/1440 İlkİlk ... 2226226727127207217227237247327728221222 ... SonSon
17273 sonuçtan 8.653 ile 8.664 arası

Konu: EW and NEoWave clup

Teşekkür Teşekkür 
    7.891
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.760
    Toplam Teşekkür
    1.359 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla argadaşlar,
    düşerken hep depiyor süsü verdi, gelen bastı..kıvrandı..hülülülü yaptı...lalalalala yaptı..lalalla derken hülülüllü yaptı.... trend büyük trend gorkunç trend gaçınılmaz...sırtından yük atmaya çalışıyor deyu düşünüyorum...yyukardaki günlük grafı yapıştırma nedenüm ise, önceki haftanın ilk günlerinde dengelenen alıcı satıcı gücü (tgg=2, yataya dönen boll band), ayuların atağa geçmesi ile sonlandı..altt bol bandın aşşa açılmasına dikkat
    bildik bişi yapıo değişmeyen numara amcamdadır.
    "Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
    ' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'

2. The Following 3 Users Say Thank You to medet For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

de olayı rodeoya çevirdi totti.. yaw bu arada bir de Nisan vadeye taşınma sorunsalımız var değil mi...inşallah karlı taşınırız... şöle ikisi bir bi hülülülüllü graşsınlar..flatalım..sonra hüülülülülülü yukarı depsinler ordan reşortlım duruma göre...yada reşortmayalım... o zamn bakarık
    BANGA mühim

4. The Following 3 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Şahsi çıkarlarını müstevlilerin borsalarınınn yükselişine endekslemiş ey fani lonkççuuu.... Bıyır sana FDJR/x30yvade (haftalık) ... Bu resmin adı orta vadeli negatif ayrışmanın gaçınılmaz ve gorkunç olduğudur..Amma velakin katıksız felaket tellallığı yapmak istemem..Sonuçta bu graf "rölatif" performansların ayrışmasından bahsediyor..Bu ille de kesin graş demek değil..Yani şu demek, DOW 5 çıokar ama bizim 2 çıkar, veya dow 5 düşer ama bizimki 8 düşer..andır pirformıns yani... Gözünüz batıda olmasın..Büyücü sizü batı ile illüzleyip cebinizdekini kendi yoluna azık yapabilir...
    PS: Grafın haftalık olduğuna dikkat..Daytrade için bir anlamı yok...

BANGA mühim

6. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    4.408
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.055
    Toplam Teşekkür
    4.288 Yazısı Teşekkür aldı

hacılar boun vatana dönuorum..önce 6 saatlık tren rusya bozkırlarında 3 saat sonna ...devamında 3 saat havaalanında bekleyiş..ve sabaha karşı istanbula 3.30 saatlık uçuş..şimdi yerimde olsaydınız shortları neederdiniz gayri?..uwww
    --Eksiklik Kendi Özümde--

8. The Following 2 Users Say Thank You to ATHLON For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı ATHLON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacılar boun vatana dönuorum..önce 6 saatlık tren rusya bozkırlarında 3 saat sonna ...devamında 3 saat havaalanında bekleyiş..ve sabaha karşı istanbula 3.30 saatlık uçuş..şimdi yerimde olsaydınız shortları neederdiniz gayri?..uwww
    valla hacı..benim şöle bir istatistiğim var.. ben yurtdışından uçakla dönüosam ve şortsam vob mutlaka düşii.. amma tabi bunu metafizik yorumlayıp, bundan sonrada böyle olur diyebilirsiz veya pozitif bilim-sel yorumlayıp, tamam ya la işte artık istatistiki olarak uçakla dönerken ve şortsam vob un yükselmesi lazım... yazı - tura sonsuz sayıda çekilişte %50-50 gelir malum...
    he şimdi diyeceksin ki o senin olayın...ben benim olayımı sordum.. bak onda haklısın senin sorunun yani ben olsam, kompartımanıma sııccahh bişi alırdım vob da par akaybetsek de, geçirdiğim datlı saatlere sayardım
    BANGA mühim

10. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    4.408
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.055
    Toplam Teşekkür

valla hacı..benim şöle bir istatistiğim var.. ben yurtdışından uçakla dönüosam ve şortsam vob mutlaka düşii.. amma tabi bunu metafizik yorumlayıp, bundan sonrada böyle olur diyebilirsiz veya pozitif bilim-sel yorumlayıp, tamam ya la işte artık istatistiki olarak uçakla dönerken ve şortsam vob un yükselmesi lazım... yazı - tura sonsuz sayıda çekilişte %50-50 gelir malum...
    he şimdi diyeceksin ki o senin olayın...ben benim olayımı sordum.. bak onda haklısın senin sorunun yani ben olsam, kompartımanıma sııccahh bişi alırdım vob da par akaybetsek de, geçirdiğim datlı saatlere sayardım
    ah hacı,o kompartımanların dili olsa da konuşsa..gece üstüme istifra eden sarhoş rus amcalar mı dersin,o 6 saati aynı kompartımanda geçirdiğim 2 abla mı dersin,bi başıma gecenin yarısı loş ışıkta anna karenina okuduum geceler mi dersin,2 rus askerle uzuunnn uzun sohbetlerde dünyayı kurtarmamız mı dersin,yaşlı kompartıman gtörevlisi ablalarla oturup vodka içmeler mi dersin..uwwwwww

12. The Following 3 Users Say Thank You to ATHLON For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı ATHLON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah hacı,o kompartımanların dili olsa da konuşsa..gece üstüme istifra eden sarhoş rus amcalar mı dersin,o 6 saati aynı kompartımanda geçirdiğim 2 abla mı dersin,bi başıma gecenin yarısı loş ışıkta anna karenina okuduum geceler mi dersin,2 rus askerle uzuunnn uzun sohbetlerde dünyayı kurtarmamız mı dersin,yaşlı kompartıman gtörevlisi ablalarla oturup vodka içmeler mi dersin..uwwwwww
    Polyuska polye
    Hacı önümüzeki yıl beyük bir Rusya turu düşüneyorum...St. Petersburg daki "beyaz geceler" ile başlayıp, moskof ve daha sonra belgesel çekimcisi tadında köyler, saatler süren trenler v.s....
    Ruslar beyük medeniyet...Almanlar beyük medeniyet....İngilizler beyük medeniyet....Biz Türkler beyük medeniyet... Tanımah bilmek lazım...
    BANGA mühim

14. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

İmza refıreşmınt: Durr lonkççuuuu...Burası bull devrin bittiği yerdir
    BANGA mühim

16. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    4.408
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.055
    Toplam Teşekkür

Polyuska polye
    Hacı önümüzeki yıl beyük bir Rusya turu düşüneyorum...St. Petersburg daki "beyaz geceler" ile başlayıp, moskof ve daha sonra belgesel çekimcisi tadında köyler, saatler süren trenler v.s....
    Ruslar beyük medeniyet...Almanlar beyük medeniyet....İngilizler beyük medeniyet....Biz Türkler beyük medeniyet... Tanımah bilmek lazım...
    hacı kesinlikle tavsıye edıorum..yannız moskva dan o tadı alamazsın..herkes çakal olmuş orda..ama st Petersburg ,kalınıngrad ve sonrası doğu tarafları,kazan ,izhevsk,sibirya tarafları çok ilgnç ve tarih dolu..ha moskovada beklediin şeyleri(!) oralarda da bulabileceğinin garantisi bakidir..yolculuun trenle yapılması çok iyi olur..lakin hem uçakları feci eski (ki çoğuna bındım) hem de trende karşına ne çıkacağı muamması çok hoş...

inanın güzel tecrübe olur gayrı..

18. The Following 2 Users Say Thank You to ATHLON For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    4.408
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.055
    Toplam Teşekkür

ula bı keresınde içhatlar uçuorum,pilot kabınının kapısı açıldı ,içinden fecı vodka kokuları gelıo)...ama o sarhoş abıler uçağı bı buz piste ındırdı sankı yağ gibi..)..bu milet çok garipp

20. The Following 2 Users Say Thank You to ATHLON For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

bir de şık bir parande ile nisan vadeye taşınabilseydik iyiydi
    BANGA mühim

22. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

a-ha..bak yine oldu..350 lere dönünce gorkum kayboldu aha dedim graşıyoruz..gorku kaybolduğu için 600 puan depti lebronic
    BANGA mühim

24. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri