Herkese günaydın , bir tepki geleydi iyiydi .
Oyun hesabı - 1675şu anda 93.650 den
Y E S , WE CAN !!!
Sistem long sınırı 95.400 lerde kaldı . şu anda sadece tepki gelebilir .
Kalıcı long yok . . .
Y E S , WE CAN !!!
2nd edition
Şahsi çıkarlarını müstevlilerin borsalarınınn yükselişine endekslemiş ey fani lonkççuuu (yannış anlama olmasın, sadece lirik bir giriş olsun diye).... Bıyır sana FDJR/x30yvade (haftalık) ... Bu resmin adı orta vadeli negatif ayrışmanın gaçınılmaz ve gorkunç olduğudur..Amma velakin katıksız felaket tellallığı yapmak istemem..Sonuçta bu graf "rölatif" performansların ayrışmasından bahsediyor..Bu ille de kesin graş demek değil..Yani şu demek, DOW 5 çıokar ama bizim 2 çıkar, veya dow 5 düşer ama bizimki 8 düşer..andır pirformıns yani... Gözünüz batıda olmasın..Büyücü-pala sizü batı ile illüzleyip cebinizdekini kendi yoluna azık yapabilir...
PS: Grafın haftalık olduğuna dikkat..Daytrade için bir anlamı yok...
![]()
BANGA mühim
Ben de hazırım şahsen..Çünkü kayba da kazanca da hazırım..Mevta olmadıkça bir sonraki savaş her zaman vardır...
Küçükken dedinya ben d ebir kıya syapayım; ben küçükken gece vakti mezarlıklarda dolaşmaktan bile tırsmazdım...Hatta Haydarpaşa daki ingiliz mezarlığı misal çooookk güzel çok bakımlı kendi çapında ormancıktır..Bazen gece 12 lere kadar orada dururduk...Bir tarafta vaporrr vvvuuuuttttları, bir tarafta banliyo trenlerinin tak taka tak aksak teker vuruşları, bir tarafta rüzgarın sesi...ey gidi günler... gelmez o günler dönmez o günler mazide kaldı hepp......ha ne diyorduk..orası bile beni germezdi ama vob bazen geriyor
![]()
BANGA mühim
Selamlar, hayırlı haftalar
20 dak macd al vermek uzere. hadi bakim.yukarilara dogru .![]()
Gnome hocam, altın hakkında yorumunuz nedir?
93650 lere bir dokunus ardindan fuze gibi yukari yapmali.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri