Sayfa 2010/3250 İlkİlk ... 101015101910196020002008200920102011201220202060211025103010 ... SonSon
39000 sonuçtan 24.109 ile 24.120 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler,...

Ama tüm kontrol bendedir,...domuzda deyil,...dikkat edrsen 91xxx alım hakkım off olmuştur,...

Esasen ikinci hakkım ası yada 91xxx den olacaktı, ama proceksiyon aklımı başımdan aldı,..

O 2 haftayı çok istedim,...halen de 1 haftası kaldı,....

Formül gereği, aşağı sürerse yani senin dediğin şekli ile domuzluk devam ederse yada vade değişimi pozisyonelliği nedeni ile ben bu bölümü seyredecem, çünkü hakkımı kullandım...bu bölümde mecburen tradem olmayacak,,..

Ama formül şöyle,...2y+8d=10 hafta düşüş(50 gün), 2y tepki olarakda gelişebilir, nitekim 98200 e bir tepki aldık,..ama gelecek hafta için devamı gelmeliydi bu işin aksayan ayağı,...burada bir zirve beklentimiz zaten yoktu malum 103300 en ölçmüştük,..

şimdi bu 2y veya 2 t nin,.. Kalan 1 haftasını daha aşağı sürerse,...

8 hafta düşüş yerine çıkışa dönecek ve 8y olacak,...

Muhtemelen 86925-90475 bandı ama short blge ky anlamında 91400 altına kar yazacağından bu istenmeyecektir,..tahminim 91400 üstünde bu işin belli olacağı ve döneceği yönünde,...

Ben bu işi iki kere long diye dyurmuştum bir bu bölgeden ki bu 103300 hedefliydi, 2 y için, birde 91xxx dediğim yerdenki, buda 8 d nin,...ters kalması anlamında 8 y ye dönme ihtimaline karşı,...

Ikinci kere long bu anlamdaydı,....

Gelişmelere hep birlikte bakacağız,...

8d 8 y ye dönerse bu son çıkış olur ve py ölür demiştik(bu taktirde 108950, 102250 yerine tepeleşmiş olacak) ki, bu 5 ew olur,...

Ama bu hafta 2y(2t) nin son haftasını yükseliş yönünde kullanırsak erğer akabinde 8d devam edebilirki bunun boyunu düşülen yerden -8000 puvan olarak ölçmüştük,...

Benim ikinci alım yerim 95125 hatalı yani yüksekte kaldı,...

Bu iki long denkleme asasen asiyide katarsak 3 long da olabilir,...

1 mevcut
    1 ası
    1 stop(86925-90475) veya 91400 short kar al sınırı,...

Bakacağız gelişmelere,...ben daha aşağıdan alım hakkımı kaybettim çünkü 95125 le yukarıda kalmış oldum,...

Proceksiyon tutarsa bzim için bu lüx tür, tutmassa can sağlığı,...

63 haftada elbette bu dalgalarda var,..zaten bakın 8 hafta düşüş yazıyoruz öteden beri, düşerkende canımız yanıyor sonra, bu manada 2 t için 98200 çapsız bir yükseliş olmuş olabilir,...

problem bundan ziyade bu gelecek haftada bunu bir yere defetmem gerekiyor ki proceksiyon tutsun, bunun için yükseliş gerekiyor tepki olarak ki 8d yapabilelim, yok bu hafta düşerse gelecek iş 8y olur, sonrasında piyasa ölür, short olur yani 81175 ler ve daha altlrı işte o zamn görülür,...

Bakacağız hep beraber,...ve birlikte gözleyeceğiz, değerlendireceğiz durumları...
    Gelinen şu son durum için bu kadar güzel özet okumadıydım Sn. indregandi, bir solukta herşey var.
    ** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
    Hun İmparatoru ATİLLA

2. 6 Kullanıcı bull market tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gelinen şu son durum için bu kadar güzel özet okumadıydım Sn. indregandi, bir solukta herşey var.
    çok teşekkürler,..

63875 dökülen hareket olarak globalde yazmıştım,...bu realizeyi çağıran o dip,...

o dip le bu tepe arasından bir tepe realizeyle çıkartılıyor, global firmalarca...dolayısı ile 63875 çizen indikatör hareket ettiğinde bu realize sonlanacak ve yeni bir saykıl başlatacak,...

o saykıl yukarı giderse ew5 olacak,...ki bu 86925-90475/short maliyet yeri olarak 91400 de sonlanmalı,..

aşağı giderse ew abc saykıla dönecek ki 81175 düşüş ve tekrar buradan çıkış şeklinde gelişecek bu durum,...bu durumda dip 77475-500 olacak ardaşık iki haftadır bu ikisi,...global süngerlerde 81300 tüm zamn long verirken işlemiştik bu konuyuda,...

biraz daha önceden uyanabilseydim süre ve zamn daha net olurdu ama şimdilik bu kadar yorumlayabiliyorum,...

not olarak belirtiyim ben ew ci deyilim, abc dedimse harfleri ew analiz yapan arkadaşlar etiketlemeli,......

ama sanırım şöle olur,...

62300 çıkışımız noktası bu B olur, 108950 C olur,...düşülen yer tekrar A olur

ama dediğim gibi ben ew ci deyilim, sadece kendi analizlerim genel bir ew çağrışımı yaptırıyor bana,...

keza 12345 dalgalar içinde benim yorumlarıma EW anlamında bu şekilde yaklaşılmalı,...

sonuç olarak bir saykıl değişimine iki olasılık

1. ew 5 yükselişine 120xxx ler vurabilir, ki bunun iiçin 90xxx lara kadar 1+8 hafta oyalanmalıyız, 120xxx sonrası 81175 olur,..

2.90xxx serisinden tepki sonrası ABC formatına yine 81175,..bunuda 102250 tayin eder altına üstüne anlamında,

dolayısı ile her ikiside 102250 den belli olur,...altı/üstü meselesi,...

öncelik 63875 sonlanmalı,..90xxx stop serisi bu 63875 döküşlüşü içindeki realize olarak ilk etapta değerlendirilmeli,..

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bu aralar çok sistem yayınlamaya başladım, ama ne yapıyım,...

bendeki envanterde patlama yaptı,....dayanamıyacam,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

6. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi bir kere bu soluksuz çkışı soluksuz veren sistemlerimi şiddetle ve esefle kınıyorum,...

8. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

10. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bu sistemim çok iyi iki senedir takip ediyorum ama hiç uygulamadım,..fakat iyi ama ben öyle sistem sinyal vermedi diye 2000 3000 puvana dayanamam,...ya sistemsiz olacam bu puvana terste kalacam yada sistem varsa da tepeyi verecek arası deresi yok bu işin,...

ilavten soluksuz çıkışıda var hoş deyil,...

12. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bu da öyle denyödür,..shorta güzel girer,..uzun zamn beklmişimdir longuda iyimi diye,...fena deyilmiş,...ama denyödür,...

14. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

ne yalan söylüyüm bende bunu uygulayacak kapasite yok,...bir kere ikinci tepeden önce satış veriyor,...o ikinci tepe 2000-4000 puvan tepebiliyor,.. ayrıca soluksuz çıkmış bu kadar nefes tutamam,....sonra yeni bu,...emin olammam ,.....

keşke yapabilsek ama mümkün deyil,...olmayacak duaya amin denmez,...

16. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

sistem bana göre soluksuz çıkmamalı,...bir ternd noktalrında fiyatlar konsalide olurken bunlara sinyal vermeli ama bu konsalidasyonun bitiminde zarar etmeden yada cüzzi zararla dönüşü imkanlı kılmalı,...

ben mesela fazla zarara dönemem,..öyle kalırım,..ölese sistem benim yapıma kişiliğime göre olmalı,...

ben neysem oyum,...buna piyasa dahil,..ben piyasa olamamki, ben ben olurum,...7 sinde ve 70 inde,...herkes böyle sanırım,...

18. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ne yalan söylüyüm bende bunu uygulayacak kapasite yok,...bir kere ikinci tepeden önce satış veriyor,...o ikinci tepe 2000-4000 puvan tepebiliyor,.. ayrıca soluksuz çıkmış bu kadar nefes tutamam,....sonra yeni bu,...emin olammam ,.....

keşke yapabilsek ama mümkün deyil,...olmayacak duaya amin denmez,...
    öyleyse dedimki buna ikinci bir durum ekliyim ve benim kişiliğime uygun düşsün,...

yinede uygun deyil,...ama güzel,..

20. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

sonunda bunda karar kıldım,...öyle duvarı muvarı olmasın,...yok duvarı yiyecek, yok yıkacak,...o arada analiz ediyorsun neyi sistemi,...analiz edeceksen sistem niye kullanacaksın, e o nedenle ben kullanamıyorum zaten,..ha günlüğü duvar, ama saatliği iyi imiş yok efendim filan falan,...

dinamikler aynı olmalı 5 dakkiaya kadar, gerekirse 1 dk ya kadar,...periyot ise değişmemeli bütün bunlarda , onda şuda bunda bu,..neye göre deyimi, ...olmaz,...

o işe girdimi uzun zamn bekle gerçekleşmeleri bakın mesela ASİ öyle bir değer uzn bekleyişlerden sonra gidip fiyatı aşırı satışta öpüyor,...

onun için hop oturup hop kakmalı,...ben neysem o olmalı, ama pysaya yakalanmamalı,...

bakalım zamn ne diyecek,...

22. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bunu oricinden uzak tuttum ki,...yok sıfırı aştım kestimi, aşması kesmesi belli olsun,...ne sıfırı, ne oricini,...kestimi bıçak gbi yukarı çıksın yada aşağı düşsün,...

24. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri