Sayfa 2009/3250 İlkİlk ... 100915091909195919992007200820092010201120192059210925093009 ... SonSon
39000 sonuçtan 24.097 ile 24.108 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı erk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tr piyasası domuz piyasadır.( bu tabir literatürde varmı bilmem. Yoksa ben çok yakıştırdım tr piyasalarına bu ismi. Literatürde yoksa ben takmış olayım.)... Domuzun önünde durmamak lazım yani...
    teşekkürler,...

Ama tüm kontrol bendedir,...domuzda deyil,...dikkat edrsen 91xxx alım hakkım off olmuştur,...

Esasen ikinci hakkım ası yada 91xxx den olacaktı, ama proceksiyon aklımı başımdan aldı,..

O 2 haftayı çok istedim,...halen de 1 haftası kaldı,....

Formül gereği, aşağı sürerse yani senin dediğin şekli ile domuzluk devam ederse yada vade değişimi pozisyonelliği nedeni ile ben bu bölümü seyredecem, çünkü hakkımı kullandım...bu bölümde mecburen tradem olmayacak,,..

Ama formül şöyle,...2y+8d=10 hafta düşüş(50 gün), 2y tepki olarakda gelişebilir, nitekim 98200 e bir tepki aldık,..ama gelecek hafta için devamı gelmeliydi bu işin aksayan ayağı,...burada bir zirve beklentimiz zaten yoktu malum 103300 en ölçmüştük,..

şimdi bu 2y veya 2 t nin,.. Kalan 1 haftasını daha aşağı sürerse,...

8 hafta düşüş yerine çıkışa dönecek ve 8y olacak,...

Muhtemelen 86925-90475 bandı ama short blge ky anlamında 91400 altına kar yazacağından bu istenmeyecektir,..tahminim 91400 üstünde bu işin belli olacağı ve döneceği yönünde,...

Ben bu işi iki kere long diye dyurmuştum bir bu bölgeden ki bu 103300 hedefliydi, 2 y için, birde 91xxx dediğim yerdenki, buda 8 d nin,...ters kalması anlamında 8 y ye dönme ihtimaline karşı,...

Ikinci kere long bu anlamdaydı,....

Gelişmelere hep birlikte bakacağız,...

8d 8 y ye dönerse bu son çıkış olur ve py ölür demiştik(bu taktirde 108950, 102250 yerine tepeleşmiş olacak) ki, bu 5 ew olur,...

Ama bu hafta 2y(2t) nin son haftasını yükseliş yönünde kullanırsak erğer akabinde 8d devam edebilirki bunun boyunu düşülen yerden -8000 puvan olarak ölçmüştük,...

Benim ikinci alım yerim 95125 hatalı yani yüksekte kaldı,...

Bu iki long denkleme asasen asiyide katarsak 3 long da olabilir,...

1 mevcut
    1 ası
    1 stop(86925-90475) veya 91400 short kar al sınırı,...

Bakacağız gelişmelere,...ben daha aşağıdan alım hakkımı kaybettim çünkü 95125 le yukarıda kalmış oldum,...

Proceksiyon tutarsa bzim için bu lüx tür, tutmassa can sağlığı,...

63 haftada elbette bu dalgalarda var,..zaten bakın 8 hafta düşüş yazıyoruz öteden beri, düşerkende canımız yanıyor sonra, bu manada 2 t için 98200 çapsız bir yükseliş olmuş olabilir,...

problem bundan ziyade bu gelecek haftada bunu bir yere defetmem gerekiyor ki proceksiyon tutsun, bunun için yükseliş gerekiyor tepki olarak ki 8d yapabilelim, yok bu hafta düşerse gelecek iş 8y olur, sonrasında piyasa ölür, short olur yani 81175 ler ve daha altlrı işte o zamn görülür,...

Bakacağız hep beraber,...ve birlikte gözleyeceğiz, değerlendireceğiz durumları...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 10 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bu arada 81175 te deşifre oldu,...

bu rakam 2011 short piyasasının ayı denge rakamı,...

bu pysanın ise 88900 ayı dengesi,...üstü boğa devam dır,...

her iki değerde close dir,....

graflardan bulabilirsiniz,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada 81175 te deşifre oldu,...

bu rakam 2011 short piyasasının ayı denge rakamı,...

bu pysanın ise 88900 ayı dengesi,...üstü boğa devam dır,...

her iki değerde close dir,....

graflardan bulabilirsiniz,...
    89275 te bizim proceksiyon tl dengesi,...

bunu şöle izah etmiştik, hatırlanacağı üzere,...

5.39461 centteki usd haftalık dengenin, tl deki 89275 e gitmesi için usd agresifleşmeli,..

yani usd takip edilmeli demiştik,...

bunu bloke edecek olan ise golddan geri alış /tepki olur,....

gold konusunu yazmıştık, regülesyondu ama hava kaçırarak, yani pysaya depoladığı usd /eur yu salıyor,...

bu global py yapıcı için bir avantaj,...kontrol elinde demektir, kontrol varsa korkulacak bir durum henüz yok demektir,...

bakacağız birlikte,...

6. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    TURKEY
    Teşekkür Teşekkür 
    2.161
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.101
    Toplam Teşekkür
    201 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    syafasına yazamadık kilitli çünkü,...

O nedenle duygularımı burada paylaşmak istedim,...

Sayın ordiye katılmamak mümkünmü,....cımbızı boğa ne kadar hisseder,...

Kısa ve öz,...

Sayın celibona aradan bir iki cımbızla çekip saldıran ve surf yapan sörfçünün cımbızlarını celi ne kadar hisseder,...

Celinin aynen dediği gibi...

[ı]tırıvırıdır[/ı]
    tırıvırıdır fasofisodur

8. 2 Kullanıcı ysfys tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı ysfys Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tırıvırıdır fasofisodur
    sayın ysfys,

...şimdi cümleniz ortada duruyor,...kime dediğiniz net olarak belli deyil,...bu polemik konusu olabilir,...

aslen bana göre demeseniz daha da iyi olur kimseye demeyin ki polemik olmasın, varsa analiziniz analizinizi yapıp paylaşırsanız daha olumlu olur kanaatindeyim, bir analiziniz yoksa eğer bu durumda polemiklerede yol açacak bu cümlelerden kaçınmalıyız,..

10. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şunuda açık söyleyim, celi kendisini bilgi birikim olarak çok rahat savunabilir,....

kendisi malum bir süre yazmayacak kiltledi topiğini,..

ama benim olduğum yerde celiye karşı böyle bir saldırıyada yeltenmeyede asla müsade etmem bu bilinmeli,...

12. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

ben bildiğimden beri, hem 2009 mart çıkışını, hem bu çıkışı tek başına sırtlayan bir kişi o, goldda aynı şekilde,...

okusaydınız anlasaydınız hepsi budur,...

bütün bunları pas geç,...saldır, böyle bir şey yok,...

topiğin forumun varsa gider orada yazarsın,...kalemin güçlüysde yazrsın, bilgin varsa yazarsın, bir sunumun varsa yazarsın,..

14. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bakın ben bir tane başka forum üyesi deyilim, x forumdan siteden bir vatandaşı dahi okumuşluğum yoktur,....

ilk ve tek üyeliğim voborsadır,...burada ise benim yürüdüğüm yol ve geldiğim noktalar zamanla bellidir,...eskiler bilir,...

bizler burada bir aile gibiyiz... böyle bakılmalı,...ve bu ortamı bozacaklar bu cümleden uzak tutulmalı yada kendini çekmeli,...

ben şahsım adına yazamaktan hiç de mutlu deyilim,...ama başlamışız bırakamıyoruz, ha getirisi varmı yok, götürüsü varmı evet,..

yazarken trade bile edemiyoruz çoğu kez,...

şimdide çözümü bulduk,...tek yöene bakıyoruz pozisyonda,...terse ters gidiyoruz,...düşerken alıyoruz çıkarken satıyoruz,...

cari py ise daha bir long bakıyoruz dış py ise zirve yenilemişse daha bir short bakıyoruz,...

kıorkmuyoruz, ya...

heyecan var tabi,...

16. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

onun içun ha celiyi tanımasam tamam diyecem, ...söylenenler asılsız ve komiktir, gerçekle alakalı deyildir,...

gerçek celi beşiktaşlıdır, kara kartallıdır,..

onun dışında burada naçizade bilgisini insanlarla paylaşmıştır,...

bunun da en güzel yolu topik açmaktır, bunu yapmıştır...aç bir topik bak keyfine,..varsa sunumunu yap,...

alttaki teşkkürler seni taktir eder gerisi tırıvırıdır,...

18. 10 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

kim yapmıştır,

sayın saraylı yapmıştır, sayın sazan yapmıştır, halojen yapmıştır,...celcuki patronaj yapmıştır,...sayın astatin ise büyük katkı yapmıştır,...

daha nice kişiler bakın sayın larossian varmı indikatöre öyle çizdiren bir kişi daha yok,...

v.b hatırlamadığım nice arkadaşlarki mesela yeni topik açan gnome, çoğu benden belki çok daha eskidirler bu konularda,...

ve hepsi emeklerini paylaşıyorlar,...

gece pc başındaki öğrenimini, bilgilerini, dağarcıklarını burada paylaşıyor,...

saldıralım,...yok ya,..

hizaya geçelim,...

budur,...

20. 11 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    62.330
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.458
    Toplam Teşekkür
    1.119 Yazısı Teşekkür aldı

sayın jelibon yaklasık iki senedir sizi okuyorum ew ve trade ve zamanlama giris ve cıkıslar spol loslar bir hazine kadar degerli .ben uygulayamıyorum su anda ama bu bilgiler cok kıymetli ve bizle paylastıgınız icin cok tesekkürler.anca bugün okuyacak vakit buldum tam olarak onceki mesajları .siz ew ve zaman konusunda turkiyede teksiniz.cok tesekkürler.size laf soyleyenler bin fırın ekmek yemeli sizin verdiginiz bilgileri verebilmek icin.

22. 8 Kullanıcı rüzgar tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

o nedenle benim bakışım böyledir,...madem buralar okunuyor, madem sebepleniliyor acı tatlı, böyledir,...

kişi yanlışşsa hemen topiğni değiştir doğru kişiyi bul, bulamıyorsan kendini yetiştir, bu daha da güzel,...

zaten buna en güzel cevabı py vermiyormu veriyor,....

cüzdanınla kavga edebilirmisin hayır böyle bakılmalı olaylara,...

24. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri