Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Devam hala etekte değiliz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sen araklamaya devam et 3-5 lafım üstüne yakışan sana bu.
Sabrın dahi yok.
Sonra ben seni araklayacam 3-5 ama sen benimki bitecek önce.
Yoksa ben kendim yapıyorum diye husuzrsuzmu oluyorsun.
Sıra sana gelecek.
Vaktim çooookkkkk bugünü sana ve kendime ayırdım.
Sevişecez senle biraz.
Jelibon.
Hani gitmiştin sen bu kaçıncı gidişin, bak 27 şubatta nasıl gidilir öğrenecen sen.
Git git gitme dur ne olursun gitme dur yalan söyledim
Karpuzmu yiycen?
Jelibon.
Sen tırıvırısın seni ne rezil edecem.
Sen yapacaksın bunu ben değil ama önce saygı duy benim işim bitsin.
Sonra haftasonuna kadar sana mühlet.
Benim yaptığımı yapabilecek cesaretini hafta sonuna kadar göster.
Yapmazsan ben yapacam.
Yanlız bu voborsadaki grafların silinmiş ne hikmetse.
Jelibon.
Korktunmuda sildin, Bizimkiler niye silinmemiş de seninkiler silinmiş acep?
Jelibon.
Yanlız bak şunu unutma benzerlik dediğin şey bir gün tutar birgün tutmaz bu burada defalarca yazılmıştır bunu bilmediğin belli.
Benzerlik ya da uyumsuzluk graflar yapılır ama Jelibon kitabında herşeyden sonra gelir.
Bilmiyorsan öğren.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri