Sayfa 776/13018 İlkİlk ... 27667672676677477577677777878682687612761776 ... SonSon
156216 sonuçtan 9.301 ile 9.312 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

endeksi ver asağı vobu yukarı satısları karsıla sonra endeks pesinden gelir nasılsa sonra çiz tahtaları simdi su pskoloji oynanıyo bence bak 38000 de zorlandı belkide doğru bakalım

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

endeksi ver asağı vobu yukarı satısları karsıla sonra endeks pesinden gelir nasılsa sonra çiz tahtaları simdi su pskoloji oynanıyo bence bak 38000 de zorlandı belkide doğru bakalım

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gece ne yükselirse alıp cebe koymak lazım kımıldamadan, yanlız geceye mutlaka short girmek gerekiyor,Pariteler dönüş işareti veriyor,Dow açılışta %10 da yapsa kapanışı kesinlikle eksi veya yatay olacaktır.Yarın düşüş tekrar başlıyacaktır.

Kayahanda haklı ama olay zamanlama meselesi...

simdi yeni bi alım dalgası gelebilir düsebilir pskolojisi verildi bence evet 4 , çeyrekte olabilir onun dedikleri siz zaten geçen hafta dönüs trendi için uyarmıstınız tesekkürler ayrıca
    Konu serkanyurttas tarafından (17.07.08 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gece ne yükselirse alıp cebe koymak lazım kımıldamadan, yanlız geceye mutlaka short girmek gerekiyor,Pariteler dönüş işareti veriyor,Dow açılışta %10 da yapsa kapanışı kesinlikle eksi veya yatay olacaktır.Yarın düşüş tekrar başlıyacaktır.

Kayahanda haklı ama olay zamanlama meselesi...

simdi yeni bi alım dalgası gelebilir düsebilir pskolojisi verildi bence evet 4 , çeyrekte olabilir onun dedikleri siz zaten geçen hafta dönüs trendi için uyarmıstınız tesekkürler ayrıca

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

yalnız dax 6300 üzerine atarsa bizde 38000 üzerine atarız heralde akp davası olmadan önce 38500 endekse 6300 dax vaybe yine kapattık arayı

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

yalnız dax 6300 üzerine atarsa bizde 38000 üzerine atarız heralde akp davası olmadan önce 38500 endekse 6300 dax vaybe yine kapattık arayı

Yer
    Manisa
    Teşekkür Teşekkür 
    2.013
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    224
    Toplam Teşekkür
    109 Yazısı Teşekkür aldı

15:30 da acıklanacak abd verilerine asagıdaki linkten ulasabilirsiniz

http://www.turkborsa.net/docs/Periyo...r/ABD_Data.pdf

Yer
    Manisa
    Teşekkür Teşekkür 
    2.013
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    224
    Toplam Teşekkür
    109 Yazısı Teşekkür aldı

15:30 da acıklanacak abd verilerine asagıdaki linkten ulasabilirsiniz

http://www.turkborsa.net/docs/Periyo...r/ABD_Data.pdf

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

arkadaslar genede gunluk gostergelerde ozellıkle stoch asırı sısmıs durumda ve sayın teo nun dedıgı gıbı buradan dönecegiz diye düşünüyorum ben gene shortlandım bakalım bu seferde stop olacakmıyıım....

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

arkadaslar genede gunluk gostergelerde ozellıkle stoch asırı sısmıs durumda ve sayın teo nun dedıgı gıbı buradan dönecegiz diye düşünüyorum ben gene shortlandım bakalım bu seferde stop olacakmıyıım....

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu an trend olduğu için stock sinyallerinin dikkate almayın, ben geceye short olmak gerekir derken, trend gücünü geceye kaybedecek anlamında söyledim,Bunun öncü sinyallerini paritelerde görüyorum ama şu an her şey yerli yerinde bozulma yok,sadece bir öngörü benimkisi...
    Buda tahminen bu gece veya yarın sabah 11'e denk gelir, şu an mecera aramanın pek anlamı yoktur,bana göre...
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu an trend olduğu için stock sinyallerinin dikkate almayın, ben geceye short olmak gerekir derken, trend gücünü geceye kaybedecek anlamında söyledim,Bunun öncü sinyallerini paritelerde görüyorum ama şu an her şey yerli yerinde bozulma yok,sadece bir öngörü benimkisi...
    Buda tahminen bu gece veya yarın sabah 11'e denk gelir, şu an mecera aramanın pek anlamı yoktur,bana göre...
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)