Söküm dikim işleri.
Jel.
Söküm dikim işleri.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Goldie devamı.
Başarılar.
Hafta boyunca yokum hafta sonu son kez bakarız.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bi de şu iyi anlaşılacak ne zaman ala dönecek burada orta vade indik ala geçti denecek, geçmedikçe ew net olacak burada, ala geçtiğinde ew teyidlenecek.
Ne zaman ayuy yerini öküze bırakacak, yeni aydan dolunaya değil, dolunaydan yeni aya artacak ilk önce bunu anlaşılacak.
Çok basit birşeydir.
Öküz piyasalar dolunaydan yeni aya artar, yeni aydan dolunaya değil.
İçinde bulunduğumuz durumda dolunaya artsak korkarız, dolunaya düşüş ise ayusal değil öküzseldir sonrası için.
Tekrar başarılar.
Jelibon.
Zordur kafanı yorma.
Jelibon.
bir insanın zıvanadan çıkartılmış hali......
işinize bakın......
kıskançlık yapmayın......
adam don biçiyor lan doğmamış bebeğe....
sağdan soldan çalıp grafikleri kendim yaptım havası basmayın millete...
yemezler bunları....
sen mahallede misket oynarken biz trade yapıyorduk...
burası jelinin yeri....
kafan basmıyorsa hazmedemiyorsan gidip bir kasa soda içecen...
dikkat et kızalay soda iç o en etkilisidir...naturelidir...
hayırdır yine patron gözlerini yumdum ağzını açtın
uzun süredir takip edemiyorum bir göz atayım dedim ortalık yine karışımış
her kim ne laf atmışsa yazıklar olsun diyorum bunca emek ve zamana rağmen
madem aklında zorun var jeli patronu takip etmessin sağ sola laf atmakla analist -trader- olunmaz laf atacağınıza kendinize topik açın sabaha kadar kendi egonuzu tatmin edin .BAŞARINIZA DOĞRU VE YANLIŞINIZA TAKİPÇİLERİNİZ KARAR VERSİN.YADA EGONUZU TATMİN ETMEK İÇİN BAŞKA YERDE OYNAYIN. sırf bunu yazmak için giriş yaptım
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
hocam gece patlamışsın... hocam usd index beklentiniz nedir?
bu dolunay penceresi ne zaman başlıyor?
Usta hangi pire ye kızdınız bilmiyoruz ama o pire ye kızıp yorgan yakmayın ,bizi sizin engin deneyim ve bilgilerinizden mahrum bırakmayın....
![]()
1594 ilk kurşunu sıktım...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
vob aldın mı sattın mı?
1591 2.kurşunu sıktım...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri